Personal Skypecoaching

Als het om Coaching gaat vinden de meeste mensen het fijn als dit in een persoonlijk gesprek gebeurt, waarbij je samen in dezelfde ruimte aanwezig bent. Vaak heeft deze voorkeur echter te maken met de onbekendheid van digitale Skypecoaching.

Onze Personal Skypecoaching is een buitengewoon effectieve manier van coachen wanneer je minder goed in staat bent naar een van onze locaties te komen, of wanneer de afstand gewoon te groot is. Ook maken we gebruik van deze manier van coachen als aanvulling bij sommige van onze trainingen.

Bij Personal Skypecoaching speelt afstand geen rol meer. Als je eenmaal een beetje gewend bent aan deze manier van communiceren merk je opeens dat de afstand er niet meer toe doet, waar ter wereld je ook bent. Het is alsof je met elkaar in gesprek bent in dezelfde ruimte!

Voordelen:

  • Je wordt gecoacht terwijl je in je eigen comfortabele omgeving bent!
  • Geen afstand is te groot!
  • Géén files en lange reistijden meer!
  • De Skypesoftware is gratis en eenvoudig te downloaden

Op een vooraf afgesproken datum en tijd wordt je op structurele basis door je eigen personal coach verder op weg geholpen!

Heb je interesse?
Neem dan contact met ons. We maken dan eerst telefonisch nader kennis met elkaar en je ontvangt daarna een maatwerk offerte. En dan gaan we van start!

Najaarsactie!

Maak gebruik van deze actie die loopt tot 1 december!
Je ontvangt je persoonlijke Insights Discoveryprofiel en hebt vervolgens 3 Skypecoaching sessies van een uur met je Personal Coach!

  • Je eigen Insights Discoveryprofiel
  • Skypecoaching sessie 1: Inzicht in Jezelf
  • Skypecoaching sessie 2: Inzicht in de Ander
  • Skypecoaching sessie 3: Je invloed vergroten

Nu voor € 495,00!

Prijs: all-in 495,-

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Personal SkypecoachingTrainingsduur
3 Skypecoaching sessies van een uur met je Personal Coach!
Tijden Personal SkypecoachingTijden
In overleg
Deelnemers Personal SkypecoachingAantal deelnemers
Individueel
Competenties Personal SkypecoachingCompetenties
Aanpassingsvermogen, Analytisch vermogen, Assertiviteit, Besluitvaardigheid, Communicatie, Conflicthantering, Confronteren, Daadkracht, Discipline, Effectief communiceren, Flexibiliteit, Luisteren, Oordeelsvorming, Overtuigingskracht, Persoonlijke effectiviteit, Sociaal gedrag, Stresstolerantie, Zelfontwikkeling
Personal Skypecoaching