Training Insights Discovery Kleurentraining

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

DISC training 2.0

Refresh Yourself met deze interessante Insights kleurentraining! Het Insights Discoverymodel is gebaseerd op het werk van de bekende psychiater Carl Gustav Jung, die baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van persoonlijkheidstypologie. Hij stelde dat kennis over voorkeuren, drijfveren en energie mensen de ruimte geeft om aan de slag te gaan met persoonlijke groei. Het helpt mensen op eenvoudige wijze inzicht én begrip te krijgen in het eigen functioneren en dat van anderen. Hiermee wordt onderlinge communicatie en samenwerking een stuk gemakkelijker. Insights Discovery kleurentraining is de 2.0-versie van DISC training (disc kleuren).  De Insights Discovery kleuren zijn net als bij de DISC training, rood, geel, groen & blauw. Toch zit er wel een wezenlijk verschil tussen Insights Discovery en DISC. Naast dat Insights Discovery andere begrippen gebruikt, zijn er bij Insights ook 8 verschillende psychologische types.

 

Persoonlijk Insights Discovery profiel

Aan de hand van het Persoonlijk Insights Discovery profiel (op basis van de 'kleurentest persoonlijkheid' ofwel 'kleurenanalyse persoonlijkheid') worden individuele eigenschappen op meerdere dimensies geschaald: Introvert versus Extravert, Denken versus Voelen en Gewaarworden versus Intuïtie. Er wordt dus zowel gekeken naar houdingen als functies.  Het model maakt hierbij gebruik van een eenvoudige, herkenbare kleurentaal. De Insights Discovery kleuren zijn zoals eerder gezegd: blauw, groen, geel en rood.

Inzicht in dit model helpt je om op effectieve wijze mensen te leren inschatten op hun gedragsvoorkeuren (kleuren cursus), en hier op af te stemmen. Op deze wijze maak je gemakkelijker contact en 'klikt' het eerder. Zo leer je optimaal je kwaliteiten te gebruiken binnen een team. Tevens kan het helpen in de omgang met je collega’s, werkgever of werknemers. Kortom, de Insights Discovery Kleurentraining kan je hele waardevolle en leerzame inzichten geven.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt bij online iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 595,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Insights Discovery KleurentrainingTrainingsduur

Klassikaal: 1 groepstraining.

Online: op aanvraag.

Tijden Insights Discovery KleurentrainingTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Insights Discovery KleurentrainingAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Insights Discovery KleurentrainingCompetenties
Insights Discovery Kleurentraining