Insights Discovery Kleurentraining

Refresh Yourself met deze interessante insights kleuren training! Het Insights Discoverymodel is gebaseerd op het werk van de bekende psychiater Carl Gustav Jung, die baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van persoonlijkheidstypologie.
Het helpt mensen op eenvoudige wijze inzicht én begrip te krijgen in het eigen functioneren en dat van anderen. Hiermee wordt onderlinge communicatie en samenwerking een stuk gemakkelijker. Insights Discovery kleurentraining is de 2.0-versie van DISC training.

Aan de hand van het Persoonlijk Insights Discovery profiel (op basis van de 'kleurentest persoonlijkheid') worden individuele eigenschappen op meerdere dimensies geschaald: Introvert versus Extravert, Denken versus Voelen en Gewaarworden versus Intuïtie. Het model maakt hierbij gebruik van een eenvoudige, herkenbare kleurentaal.

Inzicht in dit model helpt je om op effectieve wijze mensen te leren inschatten op hun gedragsvoorkeuren (kleuren cursus), en hierop af te stemmen. Op deze wijze maak je gemakkelijker contact en 'klikt' het eerder!

Prijs: 549,00 all-in

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Insights Discovery KleurentrainingTrainingsduur
1 groepstraining.
Tijden Insights Discovery KleurentrainingTijden
van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Deelnemers Insights Discovery KleurentrainingAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Insights Discovery KleurentrainingCompetenties
Aanpassingsvermogen, Communicatie, Creativiteit, Inlevingsvermogen, Persoonlijke effectiviteit, Sociaal gedrag, Zelfontwikkeling
Insights Discovery Kleurentraining
Deel deze training op