Training Ontdek & Verbeter als Team

Wil je ook dat je team bestaat uit mensen die inzicht en respect hebben voor elkaars kwaliteiten? Dat je samen een open communicatiestijl hanteert en dat voortaan een effectieve en flexibele samenwerking de norm wordt? Of hoe je als team beter en slimmer kunt samenwerken?
Teamtraining of teambuilding kan je hier bij helpen.

Wij weten dat er meer uit je team gehaald kan worden. Helaas verloopt het samenwerken met anderen niet altijd vlekkeloos. Vaak heeft dit met de kwaliteit van de onderlinge communicatie te maken. Van alle teamleden wordt hiervoor betrokkenheid en inzet verwacht.

In deze teambuilding training ontdek je samen wat de kwaliteiten van het team zijn. En hoe deze kwaliteiten in relatie staan met het team- en organisatiedoel. Het gaat er natuurlijk om niet alleen te ontdekken, maar ook te verbeteren op de punten waar dat nodig is.

Het doel voor het organiseren van de cursus teambuilding kan divers zijn; bijvoorbeeld ter ondersteuning van een verbetertraject, de samenwerking en onderlinge communicatie bevorderen, of het team verder te ontwikkelen door bijvoorbeeld het ontdekken en bespreekbaar maken van elkaars kwaliteiten.

Ontdek & Verbeter als Team

Prijs: afhankelijk van het aantal dagdelen

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur Ontdek & Verbeter als TeamTrainingsduur

In overleg, minimaal 1 dag. Informeer naar de online mogelijkheden.

Tijden Ontdek & Verbeter als TeamTijden
In overleg.
Deelnemers Ontdek & Verbeter als TeamAantal deelnemers
Teamleden en hun direct leidinggevende.
Competenties Ontdek & Verbeter als TeamCompetenties
Ontdek & Verbeter als Team