Xzellent

Historie

Rob Renne en Rene van der Giessen richtten eind 1999 Xzellent op. Door hun jarenlange management-, trainings- en consultancyervaring ontwikkelden zij een heldere visie op opleidingsprogramma's. Binnen trainingsbureau Xzellent is hun visie inmiddels omgezet in een compleet aanbod aan diensten en producten.

Het streven van Xzellent

Trainingsbureau Xzellent wil een platform zijn voor professionals om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Professionals die effectief samenwerken en zo gezamenlijk een organisatie bouwen waarin mensen op een leuke en enthousiaste manier met elkaar werken. Waarin niet de structuren, maar de ambities en talenten van mensen centraal staan. In een organisatiecultuur waarin vertrouwen, professionaliteit, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap gelden als de hoogste waarden. Xzellent streeft ernaar toonaangevend te zijn. We hebben sterke ambities en beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals en contacten. Regelmatig verzorgen onze adviseurs trainingen, lezingen en (gratis!) workshops met betrekking tot onze kennisgebieden. Zo volgen we niet alleen wat er gaande is op professioneel gebied maar leveren we tevens een interessante bijdrage hieraan.

Duidelijke verwachtingen

Doelstelling is er voor te zorgen dat de afstemming binnen organisaties tussen managers, leidinggevenden en medewerkers optimaal verloopt. Zij bepalen immers met elkaar hoe er gebruik wordt gemaakt van ieders talenten. De wijze waarop dit gebeurt bepaalt de persoonlijke betrokkenheid. Onze visie is dat dit bereikt wordt wanneer mensen weten wat ze van elkaar mogen verwachten. Zo behalen we resultaten. Deze aanpak heeft er toe geleid dat we langdurige partnerships en samenwerkingsverbanden met onze relaties hebben opgebouwd. We zouden niet anders willen.

Met goede ideeën kennis ontwikkelen

Xzellent is een trainingsbureau dat in de eerste plaats gefundeerd is op kennis. Het ontwikkelen, delen en toepassen van nieuwe kennis is onder andere gebaseerd op het ontwikkelen van goede ideeën. Goede ideeën ontstaan echter niet via hiërarchisch gestroomlijnde processen maar via moeilijk grijpbare zaken als inspiratie, teamwerk, gedeeld leiderschap en ondernemerschap. Ideeën zijn in feite niet te plannen, maar ontstaan wat ons betreft meestal op plekken waar mensen zich ontspannen voelen en zichzelf zijn. De Xzellent-professionals zijn daarom vrij om daar te werken waar zij dat willen. Zo beschikken zij allen over een prima thuiswerkplek en kunnen zij tevens in informele sfeer van gedachten wisselen op het kantoor in Willemstad. Als er de behoefte is om iets te bespreken, dan vinden zij elkaar vanzelf. Bijvoorbeeld bij het gezamenlijk aanpakken van projecten. De wil om informatie uit te wisselen wordt zo de drijfveer om elkaar te spreken. Tot nu toe resulteert deze werkwijze in een hoge mate van effectiviteit en efficiëntie.

Gezond trainingsbureau

Hoewel Xzellent een moderne organisatie is, gebaseerd op een netwerkstructuur, is het bedrijf op een ouderwetse manier uitgebouwd volgens een traditioneel businessmodel. Inkomsten worden zoveel mogelijk geïnvesteerd in Xzellent om het continu beter te kunnen doen. Deze manier van werken heeft er voor gezorgd dat Xzellent een gezond bedrijf is zodat we de eigen bedrijfsdoelen halen, maar zeker die van onze opdrachtgevers!

Kijk hier voor een overzicht van onze diensten.

Of neem contact op.