Probleemanalyse

10% minder betalen voor inschrijvingen die vóór 31-12-2017 bij ons binnen zijn! (ook voor latere deelname)

In deze training leer je concrete acties te ondernemen die kunnen worden ondergebracht onder de noemer kritisch kunnen denken. Kritisch denken heeft betrekking op het kunnen definiëren van een probleem, het kunnen selecteren van de juiste informatie om een probleem op te kunnen lossen, het kunnen herkennen van gefundeerde en ongefundeerde veronderstellingen, het kunnen formuleren en selecteren van relevante hypothesen en het kunnen trekken van juiste conclusies. Het lijkt wellicht moeilijk om binnen korte tijd het analytisch vermogen te vergroten, toch leer je in deze training een effectieve methode die je jezelf eigen maakt en hoe je deze kunt gebruiken in het dagelijks werk. Om beter te kunnen interpreteren en het inzicht te vergroten om juiste conclusies te trekken.

Wanneer we je inschrijving voor de training Probleemanalyse nog in 2017 via onze site ontvangen, brengen we eenmalig 10% korting in rekening om je te ondersteunen. Ook als je inschrijft voor een training Probleemanalyse in 2018.

Prijs: 1.295,00

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur ProbleemanalyseTrainingsduur
2 groepstrainingen.
Tijden ProbleemanalyseTijden
Trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Deelnemers ProbleemanalyseAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties ProbleemanalyseCompetenties
Analytisch vermogen, Besluitvaardigheid, Communicatie, Creativiteit, Luistervaardigheid, Oordeelsvorming, Probleemanalyse
Probleemanalyse
Deel deze training op