Assertiviteit

9.1 van 27 beoordelingen

Ook corona-proof op individuele basis mogelijk!
Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.


Assertiviteit of assertief reageren; Voor veel mensen is het lastig om te zeggen wat ze willen, denken of voelen. Voel jij je ook wel eens onzeker om je mening kenbaar te maken?
Wanneer je bij anderen duidelijk je grenzen aangeeft kun je veel effectiever functioneren. En meer bereiken! De communicatie verloopt zo een stuk gemakkelijker.

Wil je liever sterker, zelfbewuster, weerbaarder en dus assertiever zijn ten opzichte van anderen? Dan is deze assertiviteitstraining (cursus onzekerheid / training zelfvertrouwen / assertiviteit training) een uitstekende investering en een waardevolle bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling! Het is een weerbaarheidstraining voor volwassenen / cursus zelfvertrouwen (zelfvertrouwen training) en een cursus opkomen voor jezelf!

Dit betreft een driedaagse training Assertiviteit. Minder tijd en/of budget? We verzorgen deze training ook als ééndaagse training. Klik hier voor meer informatie.

Opleidingsbudget
Stel dat jouw persoonlijk opleidingsbudget onvoldoende is om aan deze training deel te nemen, dan bieden we je de mogelijkheid om een gedeelte van deze training te volgen. Neem daarvoor contact op via rob@xzellent.nl.

Prijs: 1.695,00 all-in

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur AssertiviteitTrainingsduur
3 groepstrainingen.
Tijden AssertiviteitTijden
Trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Deelnemers AssertiviteitAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties AssertiviteitCompetenties
Assertiviteit, Besluitvaardigheid, Doorzettingsvermogen, Durf, Initiatief, Inzet, Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, Overtuigingskracht, Stresstolerantie
Assertiviteit