In-company

Iedere cursus of training die wij op onze website aanbieden, kunnen we ook op maat in-company verzorgen. Het betreffende thema (denk bijvoorbeeld aan een training leidinggeven of een communicatietraining) wordt dan behandeld met jouw organisatie en jouw situaties als uitgangspunt. Ook combinaties van trainingen zijn dan natuurlijk mogelijk.  

Als ons volledig duidelijk is waarom en wat je wil ontwikkelen in jouw organisatie, maken wij een passend voorstel. Je kunt een gedegen analyse verwachten van jouw situatie, gevolgd door een heldere uiteenzetting van de door ons voorgestane aanpak. In één oogopslag zie je wat de kosten zijn voor die aanpak, uiteraard duidelijk gespecificeerd. Je zult achteraf nooit voor verrassingen komen te staan. En binnen no-time heb je een heldere offerte in huis!

Xzellent behoort overigens tot de 5% best scorende bureaus voor haar trainingen (gemeten door diverse onafhankelijke kwaliteitskeurmerken voor maatwerkopleidingen). Kijk bijvoorbeeld naar de honderden onafhankelijke reviews op Springest.nl. Dit geldt voor zowel onze open-inschrijvingstrainingen als voor de door ons verzorgde in-companytrainingen!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel gratis 0800 - 444 5 666 of klik hier voor je aanvraag! Wij informeren je daarna graag verder.  

Insights Discovery Insights Discovery kaartjes

Wellicht is deze informatie ook nog interessant voor je:

Bekijk hier alle trainingen.

Of neem contact op:

Na het invullen van het CONTACT-FORMULIER ontvang je binnen één of twee werkdagen een reactie.

* Deze velden zijn verplicht.