Persoonlijke maatwerktraining

Waarom een persoonlijke maatwerktraining?

Eigenlijk zou je jouw kennis en/of vaardigheden wel eens willen aanscherpen. Maar je hebt weinig tijd tot je beschikking. Of je ziet een training met anderen in een groep niet zo zitten. Xzellent biedt je daarom de gelegenheid op individuele basis getraind te worden, in 'no-time'. To-the-point, zonder ballast, geheel gericht op jouw persoonlijke behoefte. Een intensieve, persoonlijke training waarbij jouw resultaat telt. Bijvoorbeeld op het gebied van leidinggeven of communiceren. Of op een specifiek onderdeel hiervan. Vrijwel alle trainingen die je op onze website aantreft zijn ook op individuele basis te volgen.

 Deze individuele trainingsmethode biedt je vele voordelen:

Alle trainingen die je op onze website treft kun je als persoonlijke maatwerktraining volgen.

Werkwijze

Tijdens de trainingsdag kunnen diverse werkvormen gehanteerd worden: opdrachten, rollenspellen, testen, video-interactie-analyses, uitleg theoretische kaders en discussie worden ingezet. Uiteraard krijgt de deelnemer de relevante theorie in een cursusmap mee als naslagwerk.

De trainer beschikt over ruime kennis en ervaring m.b.t. het thema. Een prettig, uitdagend maar zeker effectief leerklimaat is op deze wijze gegarandeerd.

Opzet

De opzet is als volgt:

Contact

Bel voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs 0800 - 444 5 666 of klik hier voor meer info!

Of neem contact op:

Na het invullen van het CONTACT-FORMULIER ontvang je binnen één of twee werkdagen een reactie.

* Deze velden zijn verplicht.