Aan de slag als zelfstandig trainer/coach?

De volgende stap in je professionele loopbaan is de rol van trainer/coach. Mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling en ze te laten groeien is hetgeen waar je passie voor hebt. Dat besluit heb je inmiddels genomen, maar in welke vorm?

Zelfstandigheid (ZZP) spreekt je enorm aan, maar hoe begin je zoiets en waar haal je op een leuke manier allerlei kennis en ervaring om dat ook op ‘korte’ termijn handen en voeten te gaan geven?

Xzellent is een middelgroot advies- en trainingsbureau te Willemstad (NBr) dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en coaching. Dat doen we inmiddels al 20 jaar met als resultaat honderden tevreden klanten die ons gemiddeld een 8,7 geven (Springest). In deze periode hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan op het gebied van training en coaching. Ons dagelijks handelen laat zich kenmerken door:

Op deze wijze werkt Xzellent aan langdurige relaties met zowel klanten als collega’s. Die kennis en ervaring willen we graag met je delen en we hebben hiervoor een aantal mogelijkheden voor jou om hiervan gebruik te kunnen maken, zodat je het wiel niet zelf hoeft uit te vinden. Met hulp van Xzellent kun je een snelle start maken en binnen afzienbare tijd professioneel zelfstandig trainingen geven onder jouw eigen naam / vlag.

Wat bieden wij jou aan en op welke wijze kunnen wij je hierin ondersteunen? In grote lijnen zijn mogelijkheden of combinaties ervan:

Optie 1: Je bent al zelfstandig trainer en je plaatst één of meerdere van jouw trainingen op de Xzellent website. Wellicht past jouw unieke training in het rijtje van Xzellent en ben je geholpen als deze training in de Xzellent etalage staat. Jij ‘huurt’ deze pagina en alle contacten die hieruit voortvloeien komen direct naar jou persoonlijk.

Optie 2: Zelfstandige trainer met gebruik van de naam Xzellent en alles wat daar bij hoort. Je zou dit een soort van ‘soft franchise partnership’ kunnen noemen. We streven naar een landelijk dekkend netwerk van Xzellentpartners. We zoeken daarom mensen met een gezonde ondernemersgeest die een passie hebben voor het verzorgen van trainingen. Naast het geven van trainingen is het van belang dat je als Xzellentpartner zelfstandig je netwerk kunt onderhouden en uitbreiden. 

Vanzelfsprekend maken we samen een pakket van afspraken die we in een overeenkomst met elkaar vastleggen.

Interesse? Neem contact op met Rob Renne via rob@xzellent.nl en laat weten naar welke variant jouw interesse naar uit gaat.