Training Effectief Communiceren

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Een training communicatieve vaardigheden van Xzellent waarin je leert meer uit je gesprekken te halen, beter je punt te maken en vanuit jezelf te communiceren met resultaat.

Soms heb je het gevoel dat je meer wilt zeggen maar dan komt het er niet van. Of je hebt veel woorden nodig om je boodschap over te brengen. Misschien wordt er weinig aandacht besteed aan wat je zegt tijdens een werkoverleg. Of kom je in een flink meningsverschil terecht terwijl dit helemaal niet de bedoeling was. Hoe kun je mensen sneller overtuigen, enthousiasmeren en meekrijgen? 

Door het volgen van de training Effectief Communiceren cursus weet je effectiever met dit soort situaties om te gaan. Je gaat er vaardig mee om en weet meer uit je gesprekken te halen. Je kunt direct met gesprekstechniek/diverse gesprekstechnieken aan de slag.

Manieren van communiceren die bij je passen, kun je ontwikkelen in onze communicatie cursussen / cursus communiceren / cursus communicatieve vaardigheden (= beter leren communiceren). 

Opleidingsbudget
Stel dat jouw persoonlijk opleidingsbudget onvoldoende is om aan deze training deel te nemen, dan bieden we je de mogelijkheid om een gedeelte van deze training te volgen. Neem daarvoor contact op via rob@xzellent.nl.

Deze training kun je tevens online volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 1.695,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Effectief CommunicerenTrainingsduur

Klassikaal: 3 groepstrainingen.
Online: op aanvraag. 

Tijden Effectief CommunicerenTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk
Deelnemers Effectief CommunicerenAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Effectief CommunicerenCompetenties
Aanpassingsvermogen, Communicatie, Inlevingsvermogen, Luistervaardigheid, Mondelinge uitdrukkingsvaardigheid, Onderhandelen, Sociaal gedrag
Effectief Communiceren