Training Effectief Communiceren

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Training Effectief Communiceren

De training Effectief Communiceren is een must voor iedereen die zijn communicatieve vaardigheden wil verbeteren. Of je nu in een leidinggevende rol werkt of een verkoopfunctie hebt, effectief communiceren is cruciaal voor succes in elke carrière. De training van Xzellent biedt praktische technieken en inzichten om je te helpen meer uit je gesprekken te halen, beter je punt te maken en vanuit jezelf te communiceren met resultaat. Verbeter je mondelinge uitdrukkingsvaardigheid met deze workshop Effectief Communiceren.

Tijdens de cursus Effectief Communiceren leer je hoe je situaties aanpakt waarin je het gevoel hebt dat je meer wilt zeggen, maar het er niet uitkomt. Je leert hoe je je boodschap efficiënter overbrengt en hoe je mensen sneller overtuigt, enthousiasmeert en meekrijgt. Door de diverse gesprekstechnieken die je leert, verbeter je je mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en ga je vaardiger om met verschillende situaties.

Opleidingsbudget

Stel dat jouw persoonlijk opleidingsbudget onvoldoende is om aan deze training deel te nemen, dan bieden we je de mogelijkheid om een gedeelte van deze training te volgen. Neem daarvoor contact op via rob@xzellent.nl.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 1.895,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Effectief CommunicerenTrainingsduur

Klassikaal: 3 groepstrainingen.
Online: op aanvraag. 

Tijden Effectief CommunicerenTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk
Deelnemers Effectief CommunicerenAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Effectief CommunicerenCompetenties
Effectief Communiceren