Voortaan betere gesprekken voeren met de Xzellent gespreksmodellen

De Xzellent gespreksmodellen helpen iedere professional (manager, leidinggevende of HR-adviseur) om betere gesprekken te voeren.
In enkele klikken heb je direct de juiste gesprekstructuur op je scherm, zodat je altijd goed voorbereid het gesprek in gaat.

Je vindt hier een overzichtelijk gespreksmodel voor veel voorkomende gesprekken, inclusief informatie over het doel en aanpak van het gesprek. Ook worden er aanvullende gesprekstips gegeven om je gesprektechnieken te verbeteren.

De volgende gespreksmodellen zijn opgenomen: 

adviesgesprek,
beoordelingsgesprek,
coachingsgesprek,
correctiegesprek,
delegatiegesprek,
exitgesprek,
feedbackgesprek,
verzuimgesprek,
functioneringsgesprek,
gedragsgericht interview,
hersteldgesprek,
instructiegesprek,
motivatiegesprek,
planningsgesprek,
pop/ontwikkelgesprek,
probleemoplossend gesprek,
selectiegesprek,
slecht-nieuwsgesprek en
telefonische ziekmelding.

Tevens is een top 10 gesprekstips opgenomen.

Gesprektechnieken in gesprekstrainingen

Deze gespreksmodellen worden al jaren met succes gebruikt in gesprekstrainingen die Xzellent verzorgt voor professionals (managers, leidinggevenden, adviseurs etc.). Natuurlijk bereik je de beste resultaten door een gerichte gesprekstraining te volgen (zie ook www.xzellent.nl) maar met deze gespreksmodellen kun je jezelf in ieder geval ook zonder training goed voorbereiden. De duidelijke structuur die je voortaan in je gesprekken hanteert zorgt voor betere, effectievere gesprekken. Dat verdient tenslotte iedere gesprekspartner met wie je het gesprek voert.