Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je adviseert als HR/P&O-functionaris in verschillende situaties, zowel het management als medewerkers. Je verstaat je vak en weet precies wat er moet gebeuren. 
Op sommige momenten heb je echter het idee dat er in de gesprekken met je ‘klanten’ meer resultaat te behalen valt, er ontstaat geharrewar, getouwtrek en gedoe. Onzichtbare en ongrijpbare factoren bepalen wat er met jouw advies gebeurt. Hoe krijg je daar zicht en grip op?

De formele macht als adviseur ontbreekt, dus komt het aan op je persoonlijke kwaliteiten. Het beschikken over effectieve adviesvaardigheden is dan ook noodzaak voor jou als HR/P&O-adviseur of opleidingsfunctionaris.

In deze training adviesvaardigheden leer je zicht krijgen op de verschillende processen die zich afspelen tijdens advisering. Verder scherp je je adviesvaardigheden verder aan tijdens deze training. De training Adviesvaardigheden HR/P&O wordt gegeven op HBO-niveau.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina direct aanmelden.

Heb je de training Adviesvaardigheden al eerder gevolgd? En heb je behoefte aan verdieping sinds je er mee in de praktijk mee aan de slag bent gegaan?
Stuur dan even een berichtje naar rob@xzellent.nl en vraag naar de mogelijkheden.
Je kunt dan denken aan een refresh-training of individuele ondersteuning op specifieke onderdelen. Of we gaan bijvoorbeeld intern bij jou aan de slag, samen met enkele collega’s van je!

Prijs: all-in 1.595,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Adviesvaardigheden HR / P&O-ersTrainingsduur

Klassikaal: 2 groepstrainingen.

Online: op aanvraag.

Tijden Adviesvaardigheden HR / P&O-ersTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Adviesvaardigheden HR / P&O-ersAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Adviesvaardigheden HR / P&O-ersCompetenties
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers