Coaching

Xzellent biedt verschillende vormen van coaching. Zo is Xzellent hét coachingsbureau voor
Persoonlijke Coaching (individuele coaching),
Teamcoaching of
Managementcoaching.

Ook via Zoom!
Voor coaching kan bijvoorbeeld worden gekozen wanneer dingen niet zo lekker lopen, je meer uit jezelf wil halen of je een professionele sparringpartner wil.

Maar denk ook aan coaching als follow-up na het volgen van een training.

Maatwerk Coachingstraject (persoonlijke coaching / teamcoaching / managementcoaching)

Na een telefonisch onderhoud met een van onze adviseurs selecteert Xzellent de juiste coach voor je. Deze coach neemt dan op korte termijn contact met je op. In de eerste bijeenkomst stel je samen met de coach de leerdoelen vast. De coach stelt vervolgens een coachingsplan op waarin de leerdoelen of de te behalen resultaten specifiek worden beschreven.

Om het effect van de coaching te vergroten, worden de coachingsbijeenkomsten in meerdere blokken van ongeveer 2 uur ingepland. Regelmatig dus een coachingsbijeenkomst met tussentijds de gelegenheid om het geleerde in de praktijk toe te passen en daarna weer terug te koppelen.

Met een kenmerkende effectieve Xzellent-aanpak zorgen we voor daadwerkelijke internalisatie van het geleerde. De coach baseert zijn of haar handelen op zowel relevante theorie als de persoonlijke uitgebreide ervaring.

Het coachingstraject wordt altijd afgesloten met een persoonlijke eindevaluatie met de opdrachtgever en gecoachte. De coach bespreekt met de opdrachtgever / werkgever overigens alleen de hoofdlijnen van het coachingstraject en datgene wat de deelnemer aan de opdrachtgever gemeld wenst te hebben. Een veilig leerklimaat is op deze wijze gegarandeerd.

Follow-up Coaching

Bij het volgen van een van onze trainingen geef je altijd zelf vorm aan je persoonlijk actieplan. Om de kans te vergroten dat deze voorgenomen acties worden uitgevoerd is aanvullende coaching buitengewoon effectief. Op deze wijze kun je met je coach eventuele belemmeringen waar je mee te maken hebt bespreken en aanpakken. In de meeste gevallen is de coach je eigen trainer uit de gevolgde training. Besluit je na het volgen van de training of achteraf dat je gebruik wil maken van coaching neem dan even contact op of bespreek het met de trainer.

Personal Zoom coaching!

Bij Personal Zoom coaching speelt afstand geen rol meer. Als je eenmaal een beetje gewend bent aan deze manier van communiceren merk je opeens dat de afstand er niet meer toe doet, waar ter wereld je ook bent. 
Het is alsof je met je eigen personal coach in gesprek bent in dezelfde ruimte! Samen stel je de te bereiken doelen op en waar je ook bent, je digitale coach is binnen handbereik beschikbaar!

Wellicht is de training Coachen in één dag ook interessant voor je (ook open inschrijving).

Wellicht is de training Ontdek & Verbeter als Coach ook interessant voor je.

Contact

Bel voor een vrijblijvend gesprek met een van onze adviseurs 0800 - 444 5 666 of klik hier voor meer informatie.