Archief nieuwsbrieven

Volg hier het laatste nieuws via de verzonden nieuwsbrieven. Altijd op de hoogte van het nieuwste aanbod en de leukste aanbiedingen.

Sterker leidinggeven? 

Verstuurd op 05 oktober 2023

Ben je leidinggevende of heb je coördinerende taken? Dan is deze training jou op het lijf geschreven. Je leert jezelf beter kennen en wat jouw gedrag voor invloed heeft op anderen. Aan de hand van effectieve ... Lees meer » 

Ontdekken & verbeteren?

Verstuurd op 22 juni 2023

Heb je een vraag op het gebied van leren, training, coaching, opleiding of Insights Discovery, stel je vraag gerust! Kijk bijvoorbeeld eens op ons Trainingsoverzicht om je te laten inspireren. Het team van Xzellent ... Lees meer »

Werken aan je soft skills?

Verstuurd op 11 mei 2023

Het actief bezig zijn met je soft skills levert altijd resultaat op. Daarom hebben we ook voor jou een training waar je op een prettige manier aan de slag gaat én je zelf weer een stapje verder brengt! Of je doet dit met ... Lees meer »

Je persoonlijke communicatie verbeteren?

Verstuurd op 16 februari 2023

De manier waarop je communiceert is ontzettend belangrijk. Het bepaalt bijvoorbeeld hoe anderen over je denken, of je wel of niet je doelen behaalt, of gesprekken soepel of telkens stroperig verlopen ... Lees meer »

Vergeet je opleidingsbudget niet!

Verstuurd op 1 december 2022

Het is al weer de laatste maand van het jaar en 2023 staat voor de deur. Misschien kun je deze maand nog bij Xzellent een leuke training volgen om aan je persoonlijke skills te werken? Ook in 2023 ben ... Lees meer »

COMFORT – STRESS - STRETCH

Verstuurd op 13 oktober 2022

We leven in een woelige wereld vol veranderingen en organisaties doen steeds meer een beroep op jouw wendbaarheid en aanpassingsvermogen…daar zou je stress van kunnen krijgen. Maar ... Lees meer »

In teams met veel vertrouwen

Verstuurd op 8 september 2022

In teams met veel vertrouwen gaan mensen open en eerlijk met elkaar om, waardoor er een prettige werksfeer heerst; durven mensen zichzelf te zijn, omdat ze weten dat iedereen elkaar respecteert en ... Lees meer »

Psychologische veiligheid

Verstuurd op 7 juli 2022

Psychologische veiligheid is belangrijk voor groei en innovatie, als individu maar zeker ook als team en de gehele organisatie. Als je je psychologisch veilig voelt, voel je je op je gemak om dingen te zeggen en ... Lees meer »

Zelfinzicht

Verstuurd op

Zelfinzicht gaat niet alleen over inzicht in je persoonlijkheid, je gedrag en je waarden, maar ook over hoe die invloed hebben op ons leven, onze relaties en de mensen om ons heen (samenwerken en communiceren)... Lees meer »

Communicatie skills

Verstuurd op

Het is onmogelijk om niet te communiceren. We communiceren de hele dag. Wanneer heb je voor het laatst nagedacht over jouw persoonlijke effectiviteit in relatie tot communiceren? Komt jouw boodschap... Lees meer »

Zo voer je een goed gesprek

Verstuurd op

Wat maakt het dat een gesprek als een goed gesprek wordt ervaren? Wanneer je effectieve gesprekken analyseert kom je tot de conclusie dat het fundament van een goed gesprek uit 3 pijlers bestaat... Lees meer »

Samen aan je skills werken in 2022!

Verstuurd op

Samen aan je skills werken in 2022! Het is al weer de laatste maand van het jaar en 2022 staat voor de deur. Tijd om alvast helder te hebben waar je komend jaar voor jezelf aan gaat werken, je wil... Lees meer »

Je communicatieskills aanscherpen?

Verstuurd op

Effectieve Communicatietrainingen voor iedereen! Ook voor jou hebben we een geschikte training. Hieronder tref je de open-inschrijvingstrainingen die deze keer in de spotlight staan: Lees meer »

Hoe is 't met jouw Communicatieskills?

Verstuurd op

Leerzame Communicatietrainingen voor iedereen! De manier waarop je communiceert is ontzettend belangrijk. Het bepaalt bijvoorbeeld hoe anderen over je denken, of je wel of niet je doelen behaalt, o... Lees meer »

Samenwerken op Afstand

Verstuurd op

Online Microsoft Teams training voor iedereen! Een nieuwe manier van werken waar bijna elke organisatie aan moet geloven. Maar hoe zorg je ervoor dat je effectief je taken afhandelt en het werk ges... Lees meer »

Neem jij tijd voor Jezelf?

Verstuurd op

Tijd om in Jezelf te investeren! Denk jij er wel eens over om serieus een beetje tijd voor jezelf te nemen? Juist nu investeren in jezelf of in je mensen kan precies dat perspectief bieden wat nodi... Lees meer »

Wat brengt 2021?

Verstuurd op

Wat brengt 2021? Lichtpuntjes aan de horizon! Het is een bijzondere tijd voor ons allemaal. Juist nú investeren in jezelf of in je mensen kan een van de lichtpuntjes zijn aan het einde van de donke... Lees meer »

Jezelf beter profileren?

Verstuurd op

Nieuwe training: ‘Haal alles uit Linkedin!’ LinkedIn is het grootste zakelijke online platform ter wereld. Wanneer je jezelf hier goed op weet te profileren levert dit een uitgebreider, waardevolle... Lees meer »

Timemanagement; ook bij thuiswerken!

Verstuurd op

Beter omgaan met afleiding en uitstelgedrag Regelmatig stapelt het werk zich op en soms er lijkt geen einde aan te komen. Niet alleen wanneer je op kantoor werkt maar ook als je meer thuis bent gaa... Lees meer »

Hoe leer jij het best? Klassikaal of online?

Verstuurd op

Leren op de manier die het beste bij je past! Iedereen leert op zijn eigen manier. Of dit nu in een kleine groep op locatie is (klassikaal) of digitaal online, bij Xzellent ben je aan het juiste ad... Lees meer »

Kom je ook naar onze Summerschool?

Verstuurd op

Summerschool Inspiratieworkshops! Het is een tijd vol uitdagingen. Breng jezelf daarom in beweging en doe nieuwe ervaringen op! Juist nu investeren in jezelf of in je mensen kan namelijk heel inspi... Lees meer »

Lichtpuntjes bieden houvast!

Verstuurd op

Lichtpuntjes bieden houvast! Veilig online en tóch dichtbij Het is een spannende tijd voor ons allemaal. Ook bij Xzellent ervaren we de impact van het Coronavirus op het dagelijks leven en werk. Lees meer »

Meer grip op je leven? Behoefte aan inspiratie? Een Personal Power training bij Xzellent biedt uitko

Verstuurd op

Meer grip op je leven? Behoefte aan inspiratie? Een Personal Power training bij Xzellent biedt uitkomst! “Regie en zeggenschap over hoe jij zelf denkt en voelt”, dat is waar het om draait bij de Pe... Lees meer »

Toe aan nog meer verdieping/verbreding in Leidinggeven of Adviesvaardigheden?

Verstuurd op

Ben je toe aan nog meer verdieping/verbreding in Leidinggeven of in Adviesvaardigheden? Dit gaat je lukken met de Xzellent-trainingen ‘Leidinggeven (situationeel) verbreding / verdieping’ en ‘Advie... Lees meer »

DE 3 BESTE TRAININGEN VAN NEDERLAND

Verstuurd op

De top drie beste trainingen volgens Springest zijn de trainingen van Xzellent: Probleemanalyse (score van 8,7 gemiddeld, bij 80 individuele ervaringen) Adviesvaardigheden HR (score van 8,9 gemidde... Lees meer »

Leidinggeven anno 2020

Verstuurd op

Leidinggeven anno 2020 Laat mensen optimaal gebruik maken van hun talent; Maak medewerkers zelf verantwoordelijk voor hoe ze hun werk doen; Doe het samen; Faciliteer als leidinggevende, maak van le... Lees meer »

Meer bevlogenheid voor jouw team?

Verstuurd op

Conclusies uit het wereldwijde onderzoek door Gallup Consulting (2002): Bevlogen mensen zijn gedreven, toegewijd, geïnspireerd en enthousiast hebben 27% minder verzuim - 62% minder veiligheidsincid... Lees meer »

Lastig gesprek voeren? Met de gratis Xzellent Gespreksmodellen ben je goed voorbereid!

Verstuurd op

Voortaan alleen nog effectieve gesprekken voeren met behulp van de gratis handige Xzellent gespreksmodellen Goede voorbereiding, structuur en daardoor een hoger rendement tijdens je gesprek. Lees meer »

Wat zou jij doen als dit jouw bedrijf was?

Verstuurd op

Je bent onderdeel van een team (of je nu leidinggevende bent of niet) en je hebt de behoefte om meer zelf te kunnen beslissen en je handen vrij te krijgen voor hetgeen jouw functie van je vraagt. Lees meer »

Geen Probleem!

Verstuurd op

‘We hadden een besluit genomen en dit bleek achteraf niet het beste idee. We kwamen tot de conclusie dat er meer aan de hand was en dat we niet met het daadwerkelijke probleem aan de slag waren geg... Lees meer »

Website 2017 Xzellent training | coaching

Verstuurd op

De training van de maand SEPTEMBER: Selectiegesprekken voeren - De arbeidsmarkt is in beweging en het selecteren van de juiste kandidaat is een moeilijke taak. Lees meer »