Training Functionerings- en Beoordelingsgesprekken voeren

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Functioneringsgesprekken of beoordelingsgesprekken voeren; voor jou als leidinggevende een belangrijke taak die medebepalend is voor je teamresultaten. Ook je medewerkers horen graag van je hoe je tegen hun functioneren aankijkt.

Ben je tevreden over de behaalde resultaten en de wijze waarop deze behaald zijn? Welke competenties zouden eigenlijk verder aangescherpt moeten worden bij je medewerkers? En weet je dat goed over te brengen in een constructieve beoordeling en functioneringsgesprek? 

In deze training leer je uitdagende, meetbare resultaten en competenties te bespreken met je medewerkers. Je krijgt praktische tools aangereikt. Hiermee maak je samen met je medewerkers op effectieve wijze afspraken en creëer je effectief werkgedrag dat bepalend is voor hoge resultaten.

Je streeft er naar om je medewerkers niet zozeer ‘af te rekenen’, maar samen op een ontwikkelingsgerichte wijze resultaten te behalen. Duidelijkheid scheppen in de wederzijdse verwachtingen. Vaardig zijn in het voeren van gesprekken zoals het functioneringsgesprek, beoordelingsgesprek en voortgangsgesprek.

Je bent van harte welkom in onze cursus functioneringsgesprekken voeren!

Wij bieden je ook de mogelijkheid om geheel vrijblijvend jullie eigen systeem tegen het licht te houden tijdens een gesprek met een ervaringsdeskundige. Kijk hier voor meer info.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 595,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Functionerings- en Beoordelingsgesprekken voerenTrainingsduur

Klassikaal: 1 groepstraining.

Online: op aanvraag

Tijden Functionerings- en Beoordelingsgesprekken voerenTijden
Klassikaal: trainingsdag van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk
Deelnemers Functionerings- en Beoordelingsgesprekken voerenAantal deelnemers
Kleine groepen.
Competenties Functionerings- en Beoordelingsgesprekken voerenCompetenties
Functionerings- en Beoordelingsgesprekken voeren