Situationeel Leidinggeven

8.7 van 73 beoordelingen

De kracht van de theorie van Situationeel Leidinggeven is dat je voortaan precies weet dat iedere medewerker een bepaalde stijl van leiding nodig heeft.
Een medewerker die net in dienst is getreden heeft immers een andere sturing nodig dan een medewerker die het werk volledig in de vingers heeft.

In deze praktische training Situationeel Leidinggeven leer je de verschillende stijlen van leidinggeven toepassen in diverse praktische situaties.
Door voortaan precies de juiste stijl toe te passen weet je de kwaliteiten van je medewerkers beter te benutten en je mensen te motiveren door bijvoorbeeld een motivatiegesprek te voeren. Je leert gesprekstechniek/diverse gesprekstechnieken toe te passen.

Daarnaast leer je tevens dat mensen verschillende eigenschappen hebben en dat ieder individu anders is, de kunst van leidinggeven is aan te sluiten bij de communicatiestijl van de medewerker.

Kortom, boeien en binden van je medewerkers en aansluiten op hun persoonlijke behoefte, zodat je maximaal rendement uit leidinggeven kunt halen. Je kunt er morgen al direct mee aan de slag! 

Prijs: 1.195,00 all-in

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Situationeel LeidinggevenTrainingsduur
2 groepstrainingen.
Tijden Situationeel LeidinggevenTijden
Trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Deelnemers Situationeel LeidinggevenAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Situationeel LeidinggevenCompetenties
Aanpassingsvermogen, Besluitvaardigheid, Delegeren, Durf, Groepsgericht leidinggeven, Individugericht leidinggeven, Leidinggeven, Luisteren, Overtuigingskracht
Situationeel Leidinggeven
Deel deze training op