Training Situationeel Leidinggeven

8.8 van 80 beoordelingen

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

De kracht van de theorie van Situationeel Leidinggeven is dat je voortaan precies weet dat iedere medewerker een bepaalde stijl van leiding nodig heeft.
Een medewerker die net in dienst is getreden heeft immers een andere sturing nodig dan een medewerker die het werk volledig in de vingers heeft.

In deze praktische training Situationeel Leidinggeven leer je de verschillende stijlen van leidinggeven toepassen in diverse praktische situaties.
Door voortaan precies de juiste stijl toe te passen weet je de kwaliteiten van je medewerkers beter te benutten en je mensen te motiveren door bijvoorbeeld een motivatiegesprek te voeren. Je leert gesprekstechniek/diverse gesprekstechnieken toe te passen.

Daarnaast leer je tevens dat mensen verschillende eigenschappen hebben en dat ieder individu anders is, de kunst van leidinggeven is aan te sluiten bij de communicatiestijl van de medewerker.

Kortom, boeien en binden van je medewerkers en aansluiten op hun persoonlijke behoefte, zodat je maximaal rendement uit leidinggeven kunt halen. Je kunt er morgen al direct mee aan de slag!

Deze training kun je tevens online volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 1.395,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Situationeel LeidinggevenTrainingsduur

Klassikaal: 2 groepstrainingen.

Online: op aanvraag.

Tijden Situationeel LeidinggevenTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Situationeel LeidinggevenAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Situationeel LeidinggevenCompetenties
Aanpassingsvermogen, Besluitvaardigheid, Delegeren, Durf, Groepsgericht leidinggeven, Individugericht leidinggeven, Leidinggeven, Luisteren, Overtuigingskracht
Situationeel Leidinggeven