Training Situationeel Leidinggeven

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

De kracht van de theorie van Situationeel Leidinggeven is dat je voortaan precies weet dat iedere medewerker een bepaalde stijl van leiding nodig heeft.
Een medewerker die net in dienst is getreden heeft immers een andere sturing nodig dan een medewerker die het werk volledig in de vingers heeft. Management van mensen geeft je inzicht in jezelf en maakt je effectiever als leidinggevende.

In deze praktische training Situationeel Leidinggeven leer je de verschillende stijlen van leidinggeven toepassen in diverse praktische situaties.
Door voortaan precies de juiste stijl toe te passen weet je de kwaliteiten van je medewerkers beter te benutten en je mensen te motiveren door bijvoorbeeld een motivatiegesprek te voeren. Je leert gesprekstechniek/diverse gesprekstechnieken toe te passen.

Daarnaast leer je tevens dat mensen verschillende eigenschappen hebben en dat ieder individu anders is, de kunst van leidinggeven is aan te sluiten bij de communicatiestijl van de medewerker.

Kortom, boeien en binden van je medewerkers en aansluiten op hun persoonlijke behoefte, zodat je maximaal rendement uit leidinggeven kunt halen. Je kunt er morgen al direct mee aan de slag!

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina direct aanmelden.

Heb je de training Situationeel Leidinggeven al eerder gevolgd? En heb je behoefte aan verdieping sinds je er mee in de praktijk mee aan de slag bent gegaan?
Stuur dan even een berichtje naar rob@xzellent.nl en vraag naar de mogelijkheden.
Je kunt dan denken aan een refresh-training of individuele ondersteuning op specifieke onderdelen. Of we gaan bijvoorbeeld intern bij jou aan de slag, samen met enkele collega’s van je!

Prijs: all-in 1.595,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Situationeel LeidinggevenTrainingsduur

Klassikaal: 2 groepstrainingen.

Online: op aanvraag.

Tijden Situationeel LeidinggevenTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Situationeel LeidinggevenAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Situationeel LeidinggevenCompetenties
Situationeel Leidinggeven