Blog

Insights Discovery kleurenkennis gebruiken om mensen te ondersteunen die last hebben van stress

Geschreven op

De definitie van stress Stress is een natuurlijke spanning die in een lichaam optreedt als gevolg van externe prikkels en die gevolgd wordt door een bepaald patroon van fysiologische reacties. Veel mensen ervaren op dit moment stress. Lees meer »

Het belang van betrokkenheid

Geschreven op

Cijfers spreken voor zich Volgens het meest recente State of the American Workplace-rapport van Gallup is slechts 30% van de medewerkers het er sterk mee eens dat hun mening telt op het werk. Uit een ander onderzoek blijkt dat teams waarin de manager 80% van de tijd (of m... Lees meer »

Vertrouwen binnen je team?

Geschreven op

In teams met veel vertrouwen gaan mensen open en eerlijk met elkaar om, waardoor er een prettige werksfeer heerst; durven mensen zichzelf te zijn, omdat ze weten dat iedereen elkaar respecteert en waardeert; voelen mensen zich veilig genoeg om dingen uit te proberen en fo... Lees meer »

Iedereen weer terug op kantoor? 3 tips voor de manager

Geschreven op

Corona…… alles weer normaal? Na al het thuiswerken kan het een flinke omschakeling zijn om plotseling weer met iedereen op kantoor te werken. Het is belangrijk om dit in goede banen te leiden. Ga je weer op kantoor werken? Hier zijn 3 tips voor de manager: 1) Lees meer »