Training Overtuigingskracht

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Gelijk hebben is één, maar gelijk krijgen is de kunst. Het is niet altijd eenvoudig om anderen te overtuigen van je eigen standpunt. Toch is dit bepalend of je bijvoorbeeld instemming weet te krijgen voor je plannen of ideeën. Maar wat zorgt er eigenlijk voor of je wel of niet overtuigend overkomt?

In deze training stellen we vast waar je persoonlijke aandachtspunten liggen als het om de competentie overtuigingskracht gaat. Vervolgens oefenen we gericht op effectief gedrag, met jouw praktijksituaties als uitgangspunt.

Opleidingsbudget
Stel dat jouw persoonlijk opleidingsbudget onvoldoende is om aan deze training deel te nemen, dan bieden we je de mogelijkheid om een gedeelte van deze training te volgen. Neem daarvoor contact op via rob@xzellent.nl.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina direct aanmelden.

Prijs: all-in 1.895,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur OvertuigingskrachtTrainingsduur

Klassikaal: 3 groepstrainingen.

Online: op aanvraag.

Tijden OvertuigingskrachtTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk
Deelnemers OvertuigingskrachtAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties OvertuigingskrachtCompetenties
Overtuigingskracht