Training Ontdek & Verbeter als Coach

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je hebt al in de begeleidende of adviserende sfeer te maken met anderen, bijvoorbeeld als coach, leidinggevende, adviseur of mentor. Je voert dan ook met enige regelmaat gesprekken die een coachende stijl vereisen. Soms heb je het gevoel dat er meer resultaat uit de gesprekken te halen valt. Of dat de gesprekken naar je eigen idee wel goed zijn, maar dat de ander er te weinig mee doet. Deze training Coaching opleiding helpt je met inzicht en tools, zodat je dat wél voor elkaar krijgt.

Tijdens deze training analyseren we hoe je je kwaliteiten nog beter kunt benutten en hoe je je ontwikkelpunten kunt omzetten in actie. Deze training geeft duidelijkheid, richting én inspiratie als het om je persoonlijke ontwikkeling in je coachingsrol gaat. Je leert beter wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wil in je rol als Coach. Daarnaast leer je het maximale uit jouw coachingsgesprekken te halen.

We bekijken je psychologische voorkeuren en onderzoeken hoe deze je persoonlijke effectiviteit in het coachen beïnvloeden. Je leert jezelf beter kennen, écht in contact te komen met de ander, te inspireren en aan te zetten tot actie. Dit is een inspirerende opleiding Coaching, dé opleiding tot coach.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina direct aanmelden.

Prijs: afhankelijk van het aantal dagdelen

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur Ontdek & Verbeter als CoachTrainingsduur

In overleg, minimaal 1 dagdeel. Informeer naar de online mogelijkheden.

Tijden Ontdek & Verbeter als CoachTijden
In overleg.
Deelnemers Ontdek & Verbeter als CoachAantal deelnemers
Individueel en kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Ontdek & Verbeter als CoachCompetenties
Ontdek & Verbeter als Coach