Training Leidinggeven (situationeel) - Verdieping

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je hebt eerder (bij Xzellent) de training Situationeel Leidinggeven gevolgd. In deze training staan het model Situationeel leidinggeven en Insights Discovery centraal. Deze training was een leerzame en succesvolle eerste stap richting effectief leiderschap. Verbreding en verdieping hierop is hetgeen waar je nu mee aan de slag gaat en daar is deze training dan ook voor bedoeld.

In deze interactieve training leer je de verschillende stijlen van leidinggeven en communiceren toepassen in praktische situaties zoals het voeren van een selectiegesprek, het effectief voeren van een werkoverleg dan wel vergadering, verzuimgesprekken doelgericht aanpakken en op een constructieve manier weten te onderhandelen met je medewerkers en je naast hogere manager.

Voorafgaand aan de training kan je jouw specifieke leerdoelen opgeven zodat de training super maatwerk is en aansluit bij jouw praktijksituatie en leervragen. Vanzelfsprekend frissen we beide modellen vanuit de training Situationeel Leidinggeven nog even op, zodat je weer helemaal up to date bent met deze kennis en tools.

De training is praktisch en interactief van aard, werkt met eigen ingebrachte cases en voorbeelden, geeft je de mogelijkheid om zelf onderwerpen in te brengen, omdat we voorafgaand aan de training jouw specifieke leervragen inventariseren.

Kortom, een verbreding / verdieping op boeien en binden van je medewerkers, zodat je het maximale rendement uit jouw rol als leidinggevende kunt halen. Je kunt er morgen al direct mee aan de slag! 

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 1.595,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Leidinggeven (situationeel) - VerdiepingTrainingsduur

Klassikaal: 2 groepstrainingen. 

Online: in overleg 

Tijden Leidinggeven (situationeel) - VerdiepingTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Leidinggeven (situationeel) - VerdiepingAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Leidinggeven (situationeel) - VerdiepingCompetenties
Leidinggeven (situationeel) - Verdieping