Training Meer bevlogenheid voor mijn team

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Deze training maakt duidelijk wat het verschil is tussen tevreden medewerkers en medewerkers die bevlogen zijn met wat ze doen én hoe je hier sturing aan kunt geven in je team.
Iemand die tevreden is verkeert in een meer passieve staat, terwijl je zou willen dat de mensen waarmee je samenwerkt in een actieve staat verkeren (enthousiast, trots, energiek, etc.), kortom BEVLOGENHEID.

Bevlogen mensen zijn bewezen productiever en creatiever, ze scoren hoger op klanttevredenheid, vertonen minder verzuim en zijn daadwerkelijk minder vaak ziek. Ook zullen ze minder snel ontslag nemen en steken ze collega’s en zelfs partners thuis positief aan met hun bevlogenheid. Wat wil je nog meer?

Wat kan ik als manager c.q. organisatie doen om tevredenheid om te ruilen voor bevlogenheid? In deze korte actieve cursus 'Bevlogenheid voor mijn team' doe je inspiratie op om niet alleen jezelf maar ook jouw teamleden naast de meetlat ‘bevlogenheid’ te leggen. Wat kun je doen om bevlogenheid te introduceren of te laten groeien in jouw organisatie c.q. team? Daar gaan we praktisch en concreet mee aan de slag in deze korte intensieve training ‘Meer bevlogenheid in mijn team’.

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Meer bevlogenheid voor mijn team

Prijs: all-in 2.495,00 / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Meer bevlogenheid voor mijn teamTrainingsduur

1 dag op de eigen locatie. 

Online: op aanvraag

Tijden Meer bevlogenheid voor mijn teamTijden
In overleg.
Deelnemers Meer bevlogenheid voor mijn teamAantal deelnemers
Individuele training.
Competenties Meer bevlogenheid voor mijn teamCompetenties
Meer bevlogenheid voor mijn team