Training Meer bevlogenheid voor mijn team

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Iemand die tevreden is verkeert in een meer passieve staat, terwijl je zou willen dat de mensen waarmee je samenwerkt in een actieve staat verkeren (enthousiast, trots, energiek, etc.), kortom BEVLOGENHEID.

Bevlogen mensen zijn bewezen productiever en creatiever, ze scoren hoger op klanttevredenheid, vertonen minder verzuim en zijn daadwerkelijk minder vaak ziek. Ook zullen ze minder snel ontslag nemen en steken ze collega’s en zelfs partners thuis positief aan met hun bevlogenheid. Wat wil je nog meer?

Deze training maakt duidelijk wat het verschil is tussen tevreden medewerkers en medewerkers die bevlogen zijn met wat ze doen én hoe je hier sturing aan kunt geven in je team. In deze training doe je inspiratie op om niet alleen jezelf maar ook je teamleden naast de meetlat ‘bevlogenheid’ te leggen. Je leert wat je kunt doen om bevlogenheid te introduceren of te laten groeien in jouw organisatie c.q. team. We gaan praktisch en concreet aan de slag.

Schrijf je hier in en we nemen contact met je op voor het maken van een afspraak.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina direct aanmelden.

Meer bevlogenheid voor mijn team

Prijs: all-in 2.495,00 / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Meer bevlogenheid voor mijn teamTrainingsduur

1 dag op de eigen locatie. 

Online: op aanvraag

Tijden Meer bevlogenheid voor mijn teamTijden
In overleg.
Deelnemers Meer bevlogenheid voor mijn teamAantal deelnemers
Individuele training.
Competenties Meer bevlogenheid voor mijn teamCompetenties
Meer bevlogenheid voor mijn team