Training Leidinggeven aan zelfsturende medewerkers

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je geeft leiding aan je team en in dat team zitten één of meerdere zelfstandige medewerkers. Hebben die wel leiding nodig? En wat gebeurt er als je dat loslaat? Hoe doe je zoiets?

In de training Leidinggeven aan zelfsturende (taakvolwassen) medewerkers leer je op een prettige en eenvoudige manier duidelijkheid te scheppen, zodat de wederzijdse verwachtingen helemaal duidelijk zijn.

In één enkele dag doorlopen we op een gestructureerde manier het proces van helderheid scheppen in de wederzijdse verwachtingen. Onderwerpen als vertrouwen, resultaten, rollen, bevoegdheden, verantwoordelijkheden, ondersteuning, komen op een logische manier aan bod.

Kortom, ben je leidinggevende, manager of projectleider en streef je zoveel mogelijk zelfstandigheid en autonomie bij je medewerkers na, dan is deze training uitermate geschikt. Ter inspiratie kijken we in deze training ook naar de kaders binnen de Holacracy organisatiestructuur. 

Het resultaat van deze training is dat je op een gestructureerde manier een soort samenwerkingsovereenkomst maakt en maximale duidelijkheid schept in de wederzijdse verwachtingen.
Dit doe je door middel van een coachende, vragende werkvorm zodat de betreffende medewerker maximaal zijn input kan geven en daardoor zichzelf eigenaar voelt van het resultaat. Je kunt er direct na de training met je medewerkers mee aan de slag. 

Prijs: afhankelijk van het aantal dagdelen

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur Leidinggeven aan zelfsturende medewerkersTrainingsduur

In overleg, minimaal 1 dag. Informeer naar de online mogelijkheden.

Tijden Leidinggeven aan zelfsturende medewerkersTijden
In overleg.
Deelnemers Leidinggeven aan zelfsturende medewerkersAantal deelnemers
Kleine groepen of individueel.
Competenties Leidinggeven aan zelfsturende medewerkersCompetenties
Leidinggeven aan zelfsturende medewerkers