Training Ontdek & Verbeter Jezelf

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Weten wie je bent, waar je staat en waar je naartoe wilt maakt het gemakkelijker om je persoonlijke kwaliteiten te benutten. Dit zelfinzicht helpt je niet alleen bij het maken van betere beslissingen, maar zorgt er ook voor dat je effectiever kunt werken aan je doelen. Het geeft je de kracht om uitdagingen aan te gaan en je ambities waar te maken. 

In deze training sta je zelf in het middelpunt. We gaan op zoek naar jouw persoonlijke voorkeuren, persoonlijke kwaliteiten en persoonlijke drijfveren. Je leert denken en handelen vanuit je persoonlijke missie en visie. Je leert je persoonlijke kwaliteiten (persoonlijke krachten) kennen én benutten. Je leert ook tijdens de training al hoe je hier in de praktijk mee aan de slag kunt, hoe je je competenties kunt ontwikkelen.

Deze training geeft duidelijkheid en richting als het om je persoonlijke ontwikkeling gaat, je gaat voortaan uit van je eigen kracht, wordt zelfbewuster en handelt vanuit bewust gemaakte keuzes. Kortom: Ontdek & verbeter jezelf!

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina direct aanmelden.

Prijs: all-in 4.195,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Ontdek & Verbeter JezelfTrainingsduur

Klassikaal: 3 groepstrainingen + 3 individuele sessies.

Online: op aanvraag.

Tijden Ontdek & Verbeter JezelfTijden
Trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!) Individuele sessies in overleg.
Online: in overleg / maatwerk
Deelnemers Ontdek & Verbeter JezelfAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Ontdek & Verbeter JezelfCompetenties
Ontdek & Verbeter Jezelf