Training Ontdek & Verbeter in Sales

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je hebt van nature een aanleg voor verschillende onderdelen in het verkoopproces, op basis van je persoonlijke voorkeuren. Het is echter de kunst deze sterke, maar ook zwakke punten te ontdekken én te ontwikkelen. In deze training bekijken we je psychologische voorkeuren en onderzoeken we hoe deze je persoonlijke effectiviteit in sales beïnvloeden. Natuurlijk trekken we ook conclusies als het gaat om je gedrag en de effecten hiervan op anderen. Je leert in welke (klant-)situaties je voorkeursgedrag in je voordeel werkt maar ook wanneer dit belemmerend kan werken.

In deze training leer je jouw saleskwaliteiten beter kennen én beter benutten. Je saleskwaliteiten worden niet door één specifieke voorkeur bepaald; het is de combinatie van eigenschappen die iemand tot een goede salesmanager, verkoper, accountmanager of servicemedewerker maakt. Deze voorkeuren zijn van invloed op de zes fasen van het Insights verkoopproces:

  • Fase 1: Voordat de verkoop begint
  • Fase 2: Behoeften identificeren
  • Fase 3: Voorstel maken
  • Fase 4: Omgaan met weerstand
  • Fase 5: Commitment winnen
  • Fase 6: Relatiemanagement

Tijdens de training analyseren we je scores op bovenstaande fasen, leer je hoe je je kwaliteiten nog beter kunt benutten en hoe je je ontwikkelpunten kunt omzetten in actie. Deze training geeft je de juiste inspiratie en motivatie als het om je persoonlijke ontwikkeling in Sales gaat.

Deze commerciële training verzorgen we als training voor bedrijven én ook als training voor individuele medewerkers.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: Klassikaal afhankelijk van het aantal dagdelen / online op aanvraag

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur Ontdek & Verbeter in SalesTrainingsduur

Klassikaal: in overleg, minimaal 1 dagdeel.
Online: op aanvraag.

Tijden Ontdek & Verbeter in SalesTijden
Klassikaal: data en tijden in onderling overleg.
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Ontdek & Verbeter in SalesAantal deelnemers
Kleine groepen of individueel. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Ontdek & Verbeter in SalesCompetenties
Ontdek & Verbeter in Sales