Ontdek & Verbeter in Sales

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je hebt van nature een aanleg voor verschillende onderdelen In het verkoopproces, op basis van je persoonlijke voorkeuren. Het is echter de kunst deze sterke, maar ook zwakke punten te ontdekken én te ontwikkelen.

In deze training Sales bekijken we je psychologische voorkeuren en onderzoeken we hoe deze je persoonlijke effectiviteit in sales beïnvloeden. 
Natuurlijk trekken we ook conclusies als het gaat om je gedrag en de effecten hiervan op anderen. Je leert in welke (klant-)situaties je voorkeursgedrag in je voordeel werkt maar ook wanneer dit belemmerend kan werken.

Je leert je saleskwaliteiten beter kennen én beter benutten. Je saleskwaliteiten worden niet door één specifieke voorkeur bepaald; het is de combinatie van eigenschappen die iemand tot een goede salesmanager, verkoper, accountmanager of servicemedewerker maakt. Deze voorkeuren zijn van invloed op de zes fasen van het Insights verkoopproces:

  • Fase 1: Voordat de verkoop begint
  • Fase 2: Behoeften identificeren
  • Fase 3: Voorstel maken
  • Fase 4: Omgaan met weerstand
  • Fase 5: Commitment winnen
  • Fase 6: Relatiemanagement

Tijdens de training analyseren we je scores op bovenstaande fasen, leer je hoe je je kwaliteiten nog beter kunt benutten en hoe je je ontwikkelpunten kunt omzetten in actie. Deze training geeft je de juiste inspiratie en motivatie als het om je persoonlijke ontwikkeling in Sales gaat.

Prijs: afhankelijk van het aantal dagdelen

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur Ontdek & Verbeter in SalesTrainingsduur
In overleg. Minimaal een dag. Informeer naar de online mogelijkheden.
Tijden Ontdek & Verbeter in SalesTijden
In overleg.
Deelnemers Ontdek & Verbeter in SalesAantal deelnemers
Kleine groepen of individueel. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Ontdek & Verbeter in SalesCompetenties
Aanpassingsvermogen, Ambitie, Assertiviteit, Commerciële Daadkracht, Daadkracht, Durf, Energie, Flexibiliteit, Initiatief, Luisteren, Overtuigingskracht, Persoonlijke effectiviteit, Pro-activiteit
Ontdek & Verbeter in Sales