Training Selectiegesprekken (HR-professional)

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

De arbeidsmarkt is in beweging en het selecteren van de juiste kandidaat is een moeilijke taak. Hoe zorg je er eigenlijk voor dat je juiste uitspraken doet over de geschiktheid van de betreffende kandidaten?


In deze training leer je praktische technieken hanteren om de juiste selectiebeslissingen te nemen. Het gaat er tenslotte om dat je precies de juiste informatie uit het W&S proces en het selectiegesprek weet te halen, welke als objectieve basis kan dienen voor een besluit (aanstelling, plaatsing of promotie).

Naast interviewtechniek komen tevens onderwerpen als selectieprocedure, competenties, persoonlijkheid, gedrag en bijzondere werkvormen aan bod. Hoe meet en oordeel je bijvoorbeeld over de mate van flexibiliteit, initiatief, etc. De basis en de rode draad door de gehele training is het ‘Insights Discovery’ model met al haar toepassingen met en rondom effectief selecteren van personeel. De training Selectiegesprekken (HR professional) voeren wordt gegeven op HBO-niveau.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 1.595,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Selectiegesprekken (HR-professional)Trainingsduur

Klassikaal: 2 groepstrainingen.
Online: op aanvraag.

Tijden Selectiegesprekken (HR-professional)Tijden
Klassikaal: 2 Trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Selectiegesprekken (HR-professional)Aantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Selectiegesprekken (HR-professional)Competenties
Selectiegesprekken (HR-professional)