Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers - Verdieping

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je hebt eerder (bij Xzellent) de training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers gevolgd. In deze training staan het model Insights Discovery en overtuigend adviseren centraal. Deze training was een leerzame en succesvolle eerste stap richting (ongevraagd) adviseren. Verbreding en verdieping hierop is hetgeen waar je nu mee aan de slag gaat en daar is deze training dan ook voor bedoeld.

In deze interactieve training wordt de context van het gehele adviesproces en daarin onder andere het adviesgesprek duidelijk in kaart gebracht. Er zijn meerdere momenten in het adviesproces waarop je jouw invloed kunt vergroten. In iedere fase van dat proces is dat mogelijk en in deze training ontvang je de handvatten om dat voor elkaar te krijgen.

Voorafgaand aan de training kan je jouw specifieke leerdoelen opgeven, zodat de training super maatwerk is en aansluit bij jouw praktijksituatie en leervragen. Vanzelfsprekend frissen we beide modellen vanuit de eerdere training Adviesvaardigheden, daar waar nodig, nog even op zodat je weer helemaal up to date bent met deze kennis en tools.

De training is praktisch en interactief van aard, werkt met eigen ingebrachte cases en voorbeelden, geeft je de mogelijkheid om zelf onderwerpen in te brengen omdat we voorafgaand aan de training jouw specifieke leervragen inventariseren. Mogelijke onderwerpen in deze vervolgtraining zijn het analyseren van het probleem c.q. vraag van de (interne) klant, de relatie van jouw advies en het gevoel bij de ander dat het een verandering betreft, leerstijlen, stress, en natuurlijk veel praktische oefeningen met en rondom het adviesgesprek.

Kortom, een verbreding / verdieping op het vergroten van jouw invloed op je (interne) klant, zodat je het maximale rendement uit jouw rol als adviseur kunt halen. Je kunt er morgen al direct mee aan de slag! De training Adviesvaardigheden HR/P&O (verdieping) wordt gegeven op HBO-niveau.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie, maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina direct aanmelden.

Prijs: all-in 1.595,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Adviesvaardigheden HR / P&O-ers - VerdiepingTrainingsduur

Klassikaal: 2 groepstrainingen
Online: in overleg 

Tijden Adviesvaardigheden HR / P&O-ers - VerdiepingTijden
Klassikaal: trainingsdagen van 10.30 uur tot 19.00 uur (filevrij!).
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers Adviesvaardigheden HR / P&O-ers - VerdiepingAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties Adviesvaardigheden HR / P&O-ers - VerdiepingCompetenties
Adviesvaardigheden HR / P&O-ers - Verdieping