Training Conflicthantering

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Conflicthantering: Mensen verschillen van elkaar. Zo kan er bijvoorbeeld sprake zijn van een verschil in opvatting of van tegenstrijdige belangen.
Soms zijn de verschillen echter zo groot dat dit leidt tot irritaties en zelfs conflicten. Je kunt zelf in een conflict terechtkomen. Of enkele van je collega's of medewerkers zijn met elkaar in conflict. Het werk lijdt eronder en soms lopen de emoties zelfs hoog op.

In deze training leer je hoe je op vaardige wijze de emoties om kunt buigen in de richting die je wenst. Je krijgt meer zicht op de concrete aard van een conflict, processen die zich hierbij afspelen en de verschillende fasen waarin een conflict zich bevindt. Tevens leer je op effectieve wijze de juiste interventies te plegen zodat je doelen bereikt worden. 

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: Klassikaal afhankelijk van het aantal dagdelen / online op aanvraag

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur ConflicthanteringTrainingsduur

Klassikaal: in overleg, minimaal 1 dagdeel.
Online: op aanvraag.

Tijden ConflicthanteringTijden
Klassikaal: data en tijden in onderling overleg.
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers ConflicthanteringAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties ConflicthanteringCompetenties
Conflicthantering