Training Koud Bellen

Sta je achter je eigen product, dienst en bedrijf? En lijkt het je leuk om kansen te creëren door anderen te helpen, enthousiast te maken en met plezier te overtuigen? Dan is het zogenaamde ‘koud bellen’ een uitstekende manier om nieuwe contacten te leggen en je salesresultaten te verhogen. Toch zien veel adviseurs en verkopers als een berg op tegen koud bellen…; iemand bellen die je niet kent waarvan je ook niet weet of die persoon wel op jouw product zit te wachten.

In deze korte, krachtige waardevolle training leer je hoe je leuke maar vooral zinvolle gesprekken kunt voeren met  potentiële  klanten. Op een manier waarbij je er zelf én de potentiële klant een warm gevoel aan over houdt!  

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: Klassikaal afhankelijk van het aantal dagdelen / online op aanvraag

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur Koud BellenTrainingsduur

Klassikaal: data en tijden in onderling overleg.
Online: op aanvraag.

Tijden Koud BellenTijden
In overleg.
Deelnemers Koud BellenAantal deelnemers
Kleine groepen.
Competenties Koud BellenCompetenties
Koud Bellen