Training Solliciteren met Succes

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Ben je (gedwongen) werkloos of wil je van (loop)baan veranderen?
Of ben je als werkgever genoodzaakt van een of meerdere mensen op een zorgvuldige manier afscheid te nemen?

Deze training van Xzellent biedt perspectief voor een duurzame oplossing.  

Je leert vanuit eigen kracht hoe je het best de arbeidsmarkt kunt benaderen en hoe je kansen kunt creëren. De insteek is dat je met de juiste handvatten en inzichten een goed beeld van jezelf én van de huidige arbeidsmarkt krijgt. Deze training doet een beroep op je zelfredzaamheid, je gaat zelf aan de slag en je wordt geholpen door een (HR) ervaringsdeskundige op het gebied van solliciteren.

Dit alles in een kort en krachtig 4-daags programma. Eerste dag plenaire groepstraining gevolgd door 3 praktische online trainingen van telkens om en nabij 1 tot 1,5 uur.

De training bestaat uit meerdere fasen. We beginnen met een groepstraining met als doel inzicht in jezelf te krijgen en dit vervolgens te kunnen vertalen richting mogelijke vacatures. De vragen ‘Wie ben ik?’ en ‘Wat wil ik?’ staan centraal. In de opvolgende online trainingen gaan we dieper in op de arbeidsmarkt en het daadwerkelijke solliciteren zoals het sollicitatiegesprek. Waar is een werkgever naar op zoek!

Na iedere trainingsdag ga je zelf aan de slag met een aantal huiswerkopdrachten die gericht zijn op Zelfanalyse, Arbeidsmarktanalyse en het Sollicitatiegesprek. Ook krijg je in dit proces al beter zicht op wat voor jou de ideale baan is. Op deze manier voer je voortaan met zelfvertrouwen je sollicitatiegesprekken en kan je potentiële nieuwe werkgever niet meer om je heen!

De eerste dag is fysiek en heeft tevens als doel om persoonlijk met elkaar kennis te maken (trainer/coach en deelnemer). Deze training bieden we ook als in company mogelijkheid in zowel volledig de online als fysieke versie op locatie aan.

Bij 3 of meer deelnemers vanuit dezelfde organisatie met dezelfde startdatum geldt een korting van 25%.

Deze training kun je tevens online volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: all-in 1.295,00 klassikaal / online op aanvraag

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Solliciteren met SuccesTrainingsduur

Klassikaal: 1 groepstraining locatie Rotterdam / Utrecht en 3 Zoom meetings Online van 1,5 uur 

Online: op aanvraag.

Tijden Solliciteren met SuccesTijden
Dag 1 = Groepstraining van 10.30 tot 19.00 uur
Gevolgd door Online: 3x 1 tot maximaal 1,5 Zoom, starttijd 14.00 uur
Deelnemers Solliciteren met SuccesAantal deelnemers
Kleine groepen
Competenties Solliciteren met SuccesCompetenties
Aanpassingsvermogen, Ambitie, Communicatie, Daadkracht, Enthousiasme, Luisteren, Overtuigingskracht, Presenteren
Solliciteren met Succes