Training Refresh Your Colours

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

In dit inspirerende mini-seminar leer je je persoonlijke kleuren beter kennen én gebruiken. Dit doen we met behulp van het Insights Discovery kleurenmodel. Dit model is gebaseerd op het werk van de bekende psychiater Carl Gustav Jung, die baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van persoonlijkheidstypologie.

Het helpt mensen op eenvoudige wijze inzicht én begrip te krijgen in het eigen functioneren en dat van anderen. Hiermee wordt onderlinge communicatie en samenwerking een stuk gemakkelijker. 

Tijdens deze bijeenkomst leer je de eenvoudige, herkenbare kleurentaal van Insights Discovery goed kennen. Je leert op effectieve wijze mensen inschatten op hun gedragsvoorkeuren en hierop af te stemmen. Op deze wijze maak je gemakkelijker contact en 'klikt' het eerder!

Het is een dag vol ontdekkingen naar je persoonlijke voorkeuren, kwaliteiten en drijfveren. Je leert je eigen kleuren kennen én hoe je hier je voordeel mee kan doen, maar ook in welke situaties je soms belemmerd wordt door jezelf. Je leert je krachten kennen én beter benutten! 

Prijs: afhankelijk het aantal dagdelen

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur Refresh Your ColoursTrainingsduur

Minimaal 1 dagdeel. Informeer naar de online mogelijkheden.

Tijden Refresh Your ColoursTijden
In overleg.
Deelnemers Refresh Your ColoursAantal deelnemers
Kleine groepen.
Competenties Refresh Your ColoursCompetenties
Refresh Your Colours