Training Timemanagement

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Training Timemanagement, is dat nodig? Regelmatig stapelt het werk zich op en soms er lijkt geen einde aan te komen. Ook de bijbehorende geestelijke en lichamelijke druk stapelt zich op en af en toe heb je wel eens het gevoel dat het je zelfs te veel wordt.
Het lijkt wel alsof er steeds meer van je wordt verlangd en dat anderen bepalen hoeveel tijd je voor jezelf mag hebben.

Deze training gaat verder dan alleen maar tips en trucs en heeft een impact die je manier van leven sterk kan veranderen!
In tegenstelling tot de andere aanbieders van de training Timemanagement gaan wij in deze training naar de kern van het probleem timemanagement; een doelgerichte training Plannen en Organiseren. Dat doen we op een interactieve manier in een training van slechts 3 uur. Alle Timemanagementtrainingen die langer dan 3 uur duren leiden je enkel af van de kern. Kort, krachtig en doelgericht! 

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: Klassikaal afhankelijk van het aantal dagdelen / online op aanvraag

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur TimemanagementTrainingsduur

Klassikaal: In overleg, minimaal 1 dagdeel.
Online: op aanvraag.

Tijden TimemanagementTijden
Klassikaal: data en tijden in onderling overleg.
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers TimemanagementAantal deelnemers
Afhankelijk van de leerdoelen
Competenties TimemanagementCompetenties
Timemanagement