Xzellent Personal Power trainingen

Wat is dat eigenlijk: Personal Power? En wat kun je er mee? De rode draad in Personal Power (persoonlijke kracht) is dat je eenvoudig en effectief verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je leven kunt nemen. Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker (Karl Gustav Jung).

Durf je naar jezelf te kijken en de diepte in te gaan? En wat zie je dan? Is er een balans tussen ontspanning en inspanning? Hoe goed ken je jezelf en wellicht nog belangrijker, hoe goed zorg je eigenlijk voor jezelf? Wanneer heb je voor het laatst eens goed in de spiegel gekeken en wat zag je toen?

Wellicht is nu het moment aangebroken tot zelfreflectie en persoonlijk leiderschap. Gun jij jezelf een ontdekkingsreis met daarin een aantal leerzame momenten, waarbij je naar jezelf leert kijken (kwaliteiten, valkuilen, behoeften, overtuigingen, verlangens, patronen, dilemma’s, etc) en waarbij je telkens nieuwe, mooie inzichten krijgt over deze ontdekkingsreis in jouw werk en leven.

Met deze nieuwe inzichten maak je de juiste keuzes voor effectief gedrag zoals communiceren en samenwerken. Op een manier die beter bij jou past als mens en waar je jezelf ook echt comfortabel bij voelt. Oftewel: in balans met je zelfvertrouwen…. dat klinkt als een mooie reis. Vind je dat jij dat waard bent?

Iedere Xzellent Personal Power training is kort en krachtig en heeft een specifiek thema. Daarbij zul je ontdekken hoe je een veelvoud aan inzichten op meerdere terreinen in je leven, doelmatig kunt toepassen.

Stap aan boord en laat de Xzellent professional jouw reisleider zijn en samen deze wellicht mooiste reis van je leven snel laten starten. Laat deze ontdekkingsreis je leiden naar een rustpunt in deze wereld vol hoge eisen en hectiek. Na afloop van deze ontdekkingsreis heeft je zelfvertrouwen en zelfinzicht een andere kijk opgeleverd, zodat je krachtiger en succesvoller zult zijn. Kortom, vergroot jouw persoonlijke kracht door meer energie en balans.

Dit zijn de Xzellent Personal Power trainingen:

Training Effectief Communiceren

Training Assertiviteit

Training Overtuigingskracht

Insights Discovery Kleurentraining

Individuele coaching

Je kunt ook kiezen voor de 6-daagse training Ontdek & Verbeter Jezelf als je een meerdaagse training Persoonlijke Effectiviteitstraining wil volgen.