Training Adviesvaardigheden

Deze training op korte termijn individueel volgen? Meer info vind je hier.

Je voert als intern of extern adviseur regelmatig adviesgesprekken. Je verstaat je vak als geen ander. Je weet ook wat er moet gebeuren, maar anderen nemen jouw voorstel niet zomaar over. Er ontstaat wel eens gedoe, onbegrip of geharrewar. Onzichtbare en ongrijpbare factoren lijken te bepalen wat er te gebeuren staat!

Op sommige momenten heb je het idee dat er in de gesprekken met je ‘klanten’ meer resultaat is te behalen: hoe krijg je daar grip op?
De formele macht als adviseur ontbreekt, dus komt het aan op je persoonlijke kwaliteiten.
Het is dan ook van belang dat je communicatief vaardig bent en flexibel over verschillende gedragsstijlen kunt beschikken om de ander op positieve wijze te beïnvloeden.

In deze training adviesvaardigheden leer je zicht krijgen op de verschillende processen die zich afspelen tijdens advisering en scherp je je adviesvaardigheden verder aan. 

Misschien is de training 'Adviesvaardigheden voor HR / P&O-ers' als open inschrijvingstraining ook interessant voor je. Bekijk deze hier.

Deze training kun je ook online op aanvraag volgen! De focus ligt dan iets meer op kennis en inzicht in vergelijking met een training op locatie maar er wordt ook zeker aan de nodige skills gewerkt, onder andere met tussentijdse huiswerkopdrachten. Ook voor de online training kun je je op deze pagina gelijk aanmelden.

Prijs: Klassikaal afhankelijk van het aantal dagdelen / online op aanvraag

Excl. dagarrangement en trainingsmateriaal i

Trainingsduur AdviesvaardighedenTrainingsduur

Klassikaal: in overleg, minimaal 1 dagdeel.
Online: op aanvraag.

Tijden AdviesvaardighedenTijden
Klassikaal: data en tijden in onderling overleg
Online: in overleg / maatwerk.
Deelnemers AdviesvaardighedenAantal deelnemers
Kleine groepen. Leren via het Insights Discovery Learning System.
Competenties AdviesvaardighedenCompetenties
Adviesvaardigheden