Performance-systeem optuigen of upgraden?

Ik bied je hierbij een vrijblijvend gesprek aan, zodat jij je goed kunt oriënteren op dit proces en de juiste keuzes maakt!

Je hebt voornemens om een performance-systeem (functioneringsgesprekken en/of beoordelen) voor jullie organisatie op te gaan tuigen, of je hebt als organisatie een dergelijk performance-systeem en je bent van mening dat dit systeem aan een upgrade toe is (vervanging of vernieuwing).

Dan ben je er ongetwijfeld mee geholpen om hier eens geheel vrijblijvend met een ervaringsdeskundige over van gedachten te wisselen.

Het systeem, de spelregels, functioneringsgesprekken, beoordelingen, competenties, meetbaar maken van resultaten en/of gedrag.... al deze onderwerpen staan natuurlijk op de agenda en kun je samen met mij als ervaringsdeskundige bespreken (wat zijn de consequenties als je....).
Zeker te weten dat je met deze geheel vrijblijvende bijeenkomst geholpen bent en nieuwe inzichten krijgt!

Mijn naam is Rob Renne, ik ben medeoprichter van Xzellent en inmiddels heb ik meer dan twintig jaar ervaring met deze thema's in diverse rollen en settings, zoals HR manager, leidinggevende, trainer en adviseur. Uiteraard worden nieuwe ontwikkelingen steeds op hun waarde beoordeeld. Voor Xzellent verzorg ik al sinds jaar en dag de (open) training ‘Functionerings- en Beoordelingsgesprekken voeren’. Om een beeld te krijgen verwijs ik je graag naar deze pagina en kijk dan ook meteen naar de onafhankelijke ervaringen van de deelnemers aan de training op Springest.nl.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek om samen te kijken hoe je dit aan kunt pakken? Je kunt contact met me opnemen via rob@xzellent.nl. Ik hoor graag van je!