Insights Discovery kleurentraining voor Van Wensen Makelaars

Van Wensen Makelaars is een vooraanstaand makelaarskantoor gespecialiseerd in de verkoop van woningen binnen de gemeente Moerdijk. Met een focus op hoogwaardige dienstverlening waarbij de klant altijd centraal staat, hebben zij een stevige positie in de markt verworven.

Waar liep Van Wensen Makelaars tegenaan?

Van Wensen Makelaars liep niet tegen een specifiek probleem aan. Het contact met Xzellent begon toen zij Xzellent-trainer Rob ontmoetten tijdens het verkooptraject van zijn woning, dat zij mochten verzorgen. Zijn inspirerende aanpak en inzichten motiveerden hen om een training bij Xzellent te volgen. De Insights Discovery training werd aangevraagd door makelaar Pieter van Wensen.

Insights Discovery kleurentraining

In de training heeft eenieder zijn/haar persoonlijke Insights profiel ontvangen, een soort van kennismaking met jezelf! De teamdynamiek is met elkaar besproken en nieuwe inzichten zijn met elkaar gedeeld om vervolgens de vertaalslag te maken richting klanten. Zo hebben de medewerkers van Van Wensen Makelaars geleerd op welke wijze je het best met bepaalde klanten kunt communiceren bij bezichtigingen van woningen en bij het sluiten van een verkoop deal.

Wat heeft Van Wensen Makelaars geleerd?

De Insights kleurentraining was een groot succes. De medewerkers van Van Wensen Makelaars leerden veel over persoonlijkheidstypen, bijbehorend gedrag en hoe ze hier effectief mee om kunnen gaan. Deze training heeft de medewerkers niet alleen geholpen om zichzelf beter te leren kennen, maar ook om hun collega's beter te begrijpen. De dagelijkse toepassing van de geleerde inzichten heeft geleid tot een nog hechter en effectiever team.

“Rob is een markante trainer die rust en betrouwbaarheid uitstraalt. Met zijn hoge kennisniveau en zijn vermogen om de groep op een plezierige en professionele manier mee te nemen in de wereld van het Insights Discovery model, heeft hij een blijvende positieve impact gemaakt. Voor iedereen die op zoek is naar persoonlijke en teamontwikkeling, is Rob en de Insights training van Xzellent een echte aanrader. De training heeft zowel een enorme toegevoegde waarde op commercieel vlak alsmede verbetert het teamprestaties."

- Pieter van Wensen, makelaar bij Van Wensen Makelaars.

Van Wensen Makelaars
Van Wensen Makelaars

Terug naar het overzicht