Dagarrangement en Trainingsmateriaal

Dagarrangement
Bij een all-in training zijn de arrangementskosten inbegrepen.

Bij een wijziging van een open inschrijvingsdatum door de opdrachtgever, binnen 14 dagen voorafgaand aan de trainingsdatum, worden de daadwerkelijke kosten van het dagarrangement doorberekend.

Tarieven dagarrangement:
Trainingsdag 10.30 tot 19.00 uur: € 95,00 excl. BTW per dag (accommodatiekosten, een uitgebreide lunch, collectieve consumpties en een snack om 17.00 uur).
Trainingsdag 13.00 tot 17.00 uur en trainingsdag 19.30 tot 22.00 uur: € 50,00 excl. BTW per dag (accomodatiekosten en collectieve consumpties). 
De (indien van toepassing) personal coaching: € 95,00 excl. BTW per bijeenkomst (reis- en verblijfkosten en consumpties).

Trainingsmateriaal
In alle trainingen gebruiken we diverse trainingsmaterialen om onze deelnemers zo optimaal mogelijk te ondersteunen in hun leerproces.
Bijvoorbeeld een cursusmap met daarin aanvullende literatuur per onderwerp, tips, gespreksmodellen, hand-outs en overzichten.
In de meeste open-inschrijvingstrainingen is tevens het Insights Discoveryprofiel alsmede de bijlage bij het profiel opgenomen.
Het Insights Discoveryprofiel is inclusief een reeks van 58 korte artikelen die wekelijks per e-mail worden toegestuurd op een door de deelnemer opgegeven e-mailadres, om de Insightskennis spelenderwijs steeds gemakkelijker te kunnen hanteren.