Dagarrangement en Trainingsmateriaal

Dagarrangement
De kosten van het dagarrangement bij de open inschrijvingstrainingen bedragen:Voor een trainingsdag van 10.30 uur tot 19.00 uur € 67,50 per dag (accommodatiekosten, een uitgebreide lunch, collectieve consumpties en een snack om 17.00 uur).
Voor een trainingsdag van 13.00 uur tot 16.00 uur en voor een trainingsdag van 19.30 uur tot 22.00 uur €. 39,00 per dag (accomodatiekosten en collectieve consumpties). 
Bij een all-in training zijn de arrangementskosten inbegrepen.
Voor de (indien van toepassing) personal coaching € 67,50 per bijeenkomst (reis- en verblijfkosten en consumpties).

Trainingsmateriaal
In al onze trainingen maken we gebruik van diverse trainingsmaterialen om onze deelnemers zo optimaal mogelijk te ondersteunen in hun leerproces. Onder de trainingsmaterialen valt bijvoorbeeld een cursusmap met daarin aanvullende literatuur per onderwerp, tips, gespreksmodellen, hand-outs en overzichten. In de meeste open-inschrijvingstrainingen is tevens het Insights Discoveryprofiel alsmede de bijlage bij het profiel opgenomen. Het Insights Discoveryprofiel is inclusief een reeks van 58 korte artikelen die wekelijks per e-mail worden toegestuurd op een door de deelnemer opgegeven e-mailadres, om de Insightskennis spelenderwijs steeds gemakkelijker te kunnen hanteren.

We brengen de volgende bedragen in rekening als bijdrage in de kosten voor deze materialen: 

Bovengenoemde bedragen zijn exclusief BTW.