De Xzellent Gesprek App

Xzellent bestaat 18 jaar! Download gratis de Xzellent Gesprek App!

Xzellent heeft speciaal voor leidinggevenden, managers, directeuren, HR- en P&O-medewerkers een handige gespreksmodellen app gemaakt; wat je er mee kunt? Je hoeft nooit meer onvoorbereid een gesprek in te gaan, je voert je gesprekken met meer structuur én je haalt meer rendement uit je gesprekken! Of het nu gaat om een selectiegesprek, beoordelingsgesprek, coachingsgesprek, functioneringsgesprek, feedback geven, slecht-nieuwsgesprek. Voor ieder gesprek beschik je voortaan direct over een praktisch gespreksmodel inclusief definitie, aanpak en tips. Je kunt niet meer zonder! Kortom: je gesprekstechnieken verbeteren en betere gesprekken voeren!

Kijk in Google Play voor Android smartphones en tablets voor de gratis app 'Xzellent Gesprek'. Voor iPhone en iPad in de App Store. 

De app Gesprek biedt voor veel voorkomende gesprekken een overzichtelijk gespreksmodel inclusief informatie over het doel en aanpak van het gesprek. Ook worden er aanvullende gesprekstips gegeven (gesprekstechniek). De volgende gespreksmodellen zijn opgenomen in de app: adviesgesprek, beoordelingsgesprek, coachingsgesprek, correctiegesprek, delegatiegesprek, exitgesprek, feedbackgesprek, verzuimgesprek, functioneringsgesprek, gedragsgericht interview, hersteldgesprek, instructiegesprek, motivatiegesprek, pop/ontwikkelgesprek, probleemoplossend gesprek, selectiegesprek, slecht nieuwsgesprek en telefonische ziekmelding. Tevens is een top 10 gesprekstips opgenomen. Deze gespreksmodellen worden al jaren met succes gebruikt in gesprekstrainingen die Xzellent verzorgt voor managers en adviseurs.
Natuurlijk bereik je de beste resultaten door een gerichte gesprekstraining te volgen maar met deze app kun je ook zonder training jezelf in ieder geval goed voorbereiden. Voor een motiverende gespreksvoering! De duidelijke structuur (gesprekstechniek) die je voortaan in je gesprekken hanteert zorgt voor betere, effectievere gesprekken. Dat verdient tenslotte iedere gesprekspartner met wie je het gesprek voert!

Hulp nodig bij een lastig gesprek?

Raadpleeg dan de handige gespreksmodellen iPhone app van Xzellent.
 

 Of download hem in Google Play voor Android smartphones en tablets

Voor Blackberry's: Download via Blackberry World