Zelfregie in het Nieuwe Werken

Het Nieuwe Werken (HNW) wordt steeds populairder. Het is een van de meest belangrijke arbeidsvoorwaarden in Nederland aan het worden. Tegelijkertijd vormt Het Nieuwe Werken een flinke uitdaging. Het geven van vertrouwen en het nemen van verantwoordelijkheid spelen een centrale rol. Als werknemer moet je de juiste balans tussen werk en privé zien te vinden. En dat is verre van eenvoudig. Hiervoor zul je keuzes moeten maken, grenzen moeten stellen en je tegelijkertijd ook flexibel moeten kunnen opstellen.

Het Nieuwe Werken reikt veel verder dan de werkvloer, het raakt je direct privé. Daarom is zelfregie zo belangrijk voor het vinden van een werkbare balans. Balans vind je altijd eerst bij jezelf en daarna in je omgeving.

In deze 1-daagse training ga je als eerste aan de slag met hoe je het beste een vitale innerlijke balans kunt waarborgen. Vervolgens leer je vanuit deze balans bewuste keuzes te maken en doelmatige stappen te zetten.

In de training zal aandacht worden gegeven aan zowel begrijpen als ervaren door het continu afwisselen van theorie en oefening. Er zal tevens veel ruimte worden geboden voor het stellen van vragen.

Prijs: all-in 549,00

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Zelfregie in het Nieuwe WerkenTrainingsduur
1 groepstraining, verzorgd door een Xzellent-partner, gespecialiseerd in Personal Power.
Tijden Zelfregie in het Nieuwe WerkenTijden
Trainingsdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.
Deelnemers Zelfregie in het Nieuwe WerkenAantal deelnemers
Minimaal 3, maximaal 10.
Competenties Zelfregie in het Nieuwe WerkenCompetenties
Assertiviteit, Creativiteit, Energie, Flexibiliteit, Persoonlijke effectiviteit, Stresstolerantie, Zelfontwikkeling
Zelfregie in het Nieuwe Werken