Training Werk & Mindfulness

Door werkdruk en informatie overload kunnen we de grip op ons leven verliezen. Volgens een recent rapport van TNO ervaart bijna de helft van de Nederlandse werknemers een lage autonomie op het werk. Hetzelfde aantal vindt dat er maatregelen nodig zijn tegen werkstress. Het is dan ook niet gek dat we met z’n allen steeds minder rust en ruimte ervaren in ons doen en laten – zowel privé als op het werk. Met name het ervaren van mentale druk is benauwend.

Mindfulness is hiervoor de beste en meest eenvoudige remedie. Met de beoefening van mindfulness neemt de mentale druk direct af. Je gaat minder stress ervaren en er ontstaat een natuurlijke, mentale helderheid. Hierdoor heb je automatisch meer overzicht van je werk. Daarnaast ontwikkel je een scherper inzicht in de dingen die je doet.

Ieder mens beschikt van nature over het vermogen mindfull te zijn. In deze 1-daagse training gaan we hiermee aan de slag. Je leert hoe je op een natuurlijke en praktische manier mindfulness beoefent.

Onze psyche functioneert als een soort personal computer, waarbij wij zelf de hardware zijn en niet de software. Als er teveel software actief is kan een pc vastlopen. Dat geldt ook voor onze psyche. Als je weet hoe je de mentale software aan en uit kan zetten, dan loop je vanzelf niet meer vast. Daardoor ben je vele malen efficiënter in je doen en laten en ervaar je het plezier van meer vrijheid. Mindfulness beoefening speelt hierin een sleutelrol.

In de training zal aandacht worden gegeven aan zowel begrijpen als ervaren door het continu afwisselen van theorie en oefening. Er zal tevens veel ruimte worden geboden voor het stellen van vragen.

Prijs: all-in 549,00

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Werk & MindfulnessTrainingsduur

1 groepstraining, verzorgd door een Xzellent-partner, gespecialiseerd in Personal Power.

Tijden Werk & MindfulnessTijden
Trainingsdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.
Deelnemers Werk & MindfulnessAantal deelnemers
Minimaal 3, maximaal 10.
Competenties Werk & MindfulnessCompetenties
Assertiviteit, Creativiteit, Energie, Flexibiliteit, Persoonlijke effectiviteit, Stresstolerantie
Werk & Mindfulness