Vergroot je Mentale Ruimte

Door werkdruk en informatie overload kunnen we de grip op ons leven verliezen. Volgens een recent rapport van TNO ervaart bijna de helft van de Nederlandse werknemers een lage autonomie op het werk. Hetzelfde aantal vindt dat er maatregelen nodig zijn tegen werkstress. Het is dan ook niet gek dat we met z’n allen steeds minder ruimte ervaren in ons doen en laten. Met name het ervaren van een gebrek aan mentale ruimte is benauwend.

Het kan gelukkig anders! Ieder mens beschikt van nature over het vermogen de mentale ruimte te vergroten. In deze 1-daagse training gaan we hiermee aan de slag. Je leert hoe je op een natuurlijke en toegankelijke manier deze innerlijke ruimte kan ontdekken en verruimen.

Onze psyche functioneert als een soort personal computer; waarbij wij zelf de hardware zijn en niet de software. Als er teveel software actief is kan een pc vastlopen. Dat geldt ook voor onze psyche. Als je weet hoe je de mentale software aan en uit kan zetten, dan loop je vanzelf niet meer vast. Daardoor ben je vele malen efficiënter in je doen en laten en ervaar je het plezier van meer vrijheid.

In de training zal aandacht worden gegeven aan, zowel begrijpen als ervaren door het continu afwisselen van theorie en oefening. Er zal tevens veel ruimte worden geboden voor het stellen van vragen.

Prijs: all-in 549,00

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Vergroot je Mentale RuimteTrainingsduur
1 groepstraining, verzorgd door een Xzellent-partner, gespecialiseerd in Personal Power.
Tijden Vergroot je Mentale RuimteTijden
Trainingsdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.
Deelnemers Vergroot je Mentale RuimteAantal deelnemers
Minimaal 3, maximaal 10.
Competenties Vergroot je Mentale RuimteCompetenties
Assertiviteit, Creativiteit, Energie, Flexibiliteit, Persoonlijke effectiviteit, Stresstolerantie
Vergroot je Mentale Ruimte