Online Programma - Build Up for Professionals

Prettig en effectief samenwerken kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Iedereen heeft unieke eigenschappen en kwaliteiten en daardoor een eigen stijl van reageren, communiceren, samenwerken, etc. Maar hoe zorg je er voor dat je jezelf en de ander echt kunt begrijpen, gelukkig bent in het uitvoeren van je werkzaamheden én (samen) successen behaalt?

Functionele effectiviteit is de basis voor meer werkgeluk en zakelijk succes.

Wanneer je begrijpt wat jou en de ander zo uniek maakt dan ben je in staat om te functioneren vanuit kwaliteit en kracht en om productieve relaties aan te gaan.

Build Up is een uniek en waardevol programma voor elke professional die samenwerkt met anderen. Het programma neemt jou mee door de 4 pijlers:

  • Zelfinzicht
  • Inzicht in de ander
  • Afstemmen en verbinding maken
  • Gefocust aan de slag met persoonlijke groei

Veranderen doe je niet in één dag. Na veel onderzoek en programma-ontwikkeling bieden we optimale aansluiting bij jouw persoonlijke leerbehoefte, je professionele vraagstukken en ambities. ​Build Up is gefaseerd opgebouwd en zo ingericht dat jij dit op jouw tempo ​en op je eigen manier kunt doorlopen. Dit resulteert in een optimaal én duurzaam effect.

Het basisprogramma is uit te breiden met individuele coachingssessies, teamtrajecten en organisatiemodules op maat.

Wil je meer inzicht krijgen in het functioneren vanuit je kwaliteit en kracht en hoe je kunt genieten van productieve relaties? Lees verder in ons gratis e-book Build Up for Professionals.

Prijs: all-in 1.195,00 voor het Basisprogramma. Vraag naar de uitbreidingsmogelijkheden.

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Online Programma - Build Up for ProfessionalsTrainingsduur
6 maanden toegang tot de online academy, inclusief 8 weken programmabegeleiding .
Tijden Online Programma - Build Up for ProfessionalsTijden
Het basisprogramma bestaat uit een afwisselend online aanbod. Bij de Build Up uitbreidingsmogelijkheden wordt het online contact aangevuld met fysieke bijeenkomsten op een gewenste tijd en locatie.
Deelnemers Online Programma - Build Up for ProfessionalsAantal deelnemers
Het Build Up basisprogramma wordt altijd individueel doorlopen. Start je het Build Up programma als team? Dan worden alle individuele ontwikkelingsprocessen van de teamleden tijdens een teamdag samengebracht tot een sterk en samenhangend geheel.
Competenties Online Programma - Build Up for ProfessionalsCompetenties
Aanpassingsvermogen, Assertiviteit, Besluitvaardigheid, Communicatie, Durf, Energie, Flexibiliteit, Initiatief, Inlevingsvermogen, Persoonlijke effectiviteit, Samenwerken
Online Programma - Build Up for Professionals