Training Energieke werk-privé balans

Thuiswerken is voor velen van de ene op de andere dag de norm geworden. Tegelijkertijd vormt het een flinke uitdaging. Het geven van vertrouwen en het nemen van verantwoordelijkheid spelen een centrale rol. Als werknemer moet je de juiste balans tussen werk en privé zien te vinden. En dat is verre van eenvoudig. Hiervoor zul je keuzes moeten maken, grenzen moeten stellen en je tegelijkertijd ook flexibel moeten kunnen opstellen.

Thuis werken reikt veel verder dan de werkvloer, het raakt je direct privé. Daarom is zelfregie zo belangrijk voor het vinden van een werkbare balans. Balans vind je altijd eerst bij jezelf en daarna in je omgeving.  

In deze 1-daagse training ga je als eerste aan de slag met hoe je het beste een vitale innerlijke balans kunt waarborgen. Vervolgens leer je vanuit deze balans bewuste keuzes te maken en doelmatige stappen te zetten.

In de training zal aandacht worden gegeven aan zowel begrijpen als ervaren door het continu afwisselen van theorie en oefening. Er zal tevens veel ruimte worden geboden voor het stellen van vragen.

Prijs: all-in 549,00

Alle tarieven zijn excl. 21% BTW i

Trainingsduur Energieke werk-privé balansTrainingsduur

1 groepstraining, verzorgd door een Xzellent-partner, gespecialiseerd in Personal Power.

Tijden Energieke werk-privé balansTijden
Trainingsdag van 9.30 uur tot 17.00 uur.
Deelnemers Energieke werk-privé balansAantal deelnemers
Minimaal 3, maximaal 10.
Competenties Energieke werk-privé balansCompetenties
Assertiviteit, Creativiteit, Energie, Flexibiliteit, Persoonlijke effectiviteit, Stresstolerantie, Zelfontwikkeling
Energieke werk-privé balans