Informatie(bijeenkomst) Zelfstandig trainer

Wil je aan de slag als zelfstandig ondernemende trainer/coach? En tegelijkertijd toch gewoon collega's hebben waarmee je vanuit een gezamenlijke passie werkt aan leuke en interessante projecten? Dat kan bij Xzellent.

We zijn een middelgroot advies- en trainingsbureau dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en coaching. Gebaseerd op de gedegen Xzellent-aanpak. De zorg voor onze klanten staat voorop. Wij doen dit vanuit onze Xzellente aanpak waarbij de klantbehoefte voorop staat en die tevens onze ambitieuze groeidoelstellingen ondersteunt. Wij zien dat als een grote gezamenlijke verantwoordelijkheid. Om samen verder te groeien en telkens onze toegevoegde waarde waar weten te maken bij onze klanten werken wij continu aan onze eigen professionaliteit. Door middel van bijvoorbeeld interne trainingen, themabijeenkomsten, evaluatiebesprekingen en klanttevredenheidsonderzoeken. 

Op deze wijze werkt Xzellent aan langdurige relaties met zowel klanten als collega’s. Xzellent beschikt over zo’n 15 trainers/coaches die binnen hun eigen aandachtsgebied werkzaam zijn. Xzellent wordt geleid door twee collegiale managing partners. We wensen samen te werken op basis van gelijkwaardigheid, rekening houdend met elkaars prioriteiten waarbij de vraag van de externe klant te allen tijde prevaleert.
  
We streven naar een landelijk dekkend netwerk van Xzellentpartners. We zoeken daarom competente mensen met een gezonde ondernemersgeest die bevlogen zijn om onze deelnemers te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is het van belang dat je als Xzellentpartner zelfstandig je netwerk kunt onderhouden en uitbreiden. 

Interesse? Neem contact op met Rob Renne via rrenne@xzellent.nl