Aan de slag als zelfstandig Xzellent professional

Xzellent is een middelgroot advies- en trainingsbureau te Willemstad (NBr) dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en uitvoeren van trainingen en coaching. Gebaseerd op een gedegen advies naar onze klanten. De zorg voor onze klanten staat voorop. Wij doen dit vanuit onze Xzellente klantstrategie waarbij de klantbehoefte voorop staat en die tevens onze ambitieuze groeidoelstellingen ondersteunt. Wij zien dat als een grote gezamenlijke verantwoordelijkheid.
Om samen verder te groeien en telkens onze toegevoegde waarde waar weten te maken bij onze klanten werken wij continu aan onze eigen professionaliteit. Door middel van bijvoorbeeld interne trainingen, evaluatiebesprekingen en klanttevredenheidonderzoeken.

Ons dagelijks handelen laat zich kenmerken door:

Op deze wijze werkt Xzellent aan langdurige relaties met zowel klanten als collega’s. Xzellent beschikt over zo’n 15 trainers/coaches die binnen hun eigen aandachtsgebied werkzaam zijn. Xzellent wordt geleid door twee managing partners. We wensen samen te werken op basis van gelijkwaardigheid, rekening houdend met elkaars prioriteiten waarbij de vraag van de externe klant te allen tijde prevaleert. Trainers/Coaches maken zelf afspraken met de backoffice. De backoffice wordt geleid door de officemanager.


We streven naar een landelijk dekkend netwerk van Xzellentpartners. We zoeken daarom mensen met een gezonde ondernemersgeest die een passie hebben voor het verzorgen van trainingen. Naast het geven van trainingen is het van belang dat je als Xzellentpartner zelfstandig je netwerk kunt onderhouden en uitbreiden. Interesse? Kom dan naar de Informatiebijeenkomst Zelfstandige Xzellent Trainer.