In-company

Iedere cursus of training die wij op onze website aanbieden, kunnen we ook op maat in-company verzorgen. Het betreffende thema (denk bijvoorbeeld aan een training leidinggeven of een communicatietraining) wordt dan behandeld met jouw organisatie en jouw situaties als uitgangspunt. Ook combinaties van trainingen zijn dan natuurlijk mogelijk.  

Als ons volledig duidelijk is waarom en wat je wil ontwikkelen in jouw organisatie, maken wij een passend voorstel. Je kunt een gedegen analyse verwachten van jouw situatie, gevolgd door een heldere uiteenzetting van de door ons voorgestane aanpak. In één oogopslag zie je wat de kosten zijn voor die aanpak, uiteraard duidelijk gespecificeerd. Je zult achteraf nooit voor verrassingen komen te staan. En binnen no-time heb je een heldere offerte in huis!

Xzellent behoort overigens tot een select aantal bureaus die Cedeo-erkend zijn. Uit regelmatig onafhankelijk onderzoek door Cedeo onder onze klanten blijkt dat Xzellent behoort tot de best presterende trainingsbureaus. Zo scoorde Xzellent over de afgelopen twaalf jaar gemiddeld een 9.5!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel gratis 0800 - 444 5 666 of klik hier voor je aanvraag! Wij informeren je daarna graag verder.  

Wellicht is deze informatie ook nog interessant voor je: